твр на тему найсвятша цннсть слов039;ян хлб

Твр на тему найсвятша цннсть слов'ян хлб

Задать свой вопрос
1 ответ
З давнх часв у всх людв найбльшою святстю був хлб. Його присутнсть народжувала поетв мислителв, сприяла появ псень дум, продовжувала родовд, , навпаки, если вн зникав, прибывало зло.
чи не в найголовншому слов нашо мови життя праотцы не злее воздали заслужену хвалу житу-годувальнику, а й визнали його правчн награды в дол людства. В зернину, в цей малюсенький тугий злиточок матер стльки вкладено життво мудрост, блага ври в безсмертя, що його сокровенна дос здаться нам колдунчною. Все у нас вд нього, вд хлба. А в тм, ми сам, кожен з нас дитина свох батькв, свого народу й хлба.
З давнх часв батьки привчали дтей свох берегти хлб. Ще з молоком матер засвоювались верховодила бережного ставлення до святая святих. Хлб був мрилом життя, визначальником людських статкв, повсякденно культури.
Людей, як прийшли з вычищаем серцем, добросердечною мсю чи хорошою новиною, на нашй земл завжди зустрчали хлбом сллю. Скотинам благословляли молодят, без хлбини не можна було зайти в новий дм, народжувалася дитина теж шли з хлбом
Вддаймо ж пошану тим, хто зростив його, рукам, котр подарували духмян, идентичен на сонце, паляниц. Знммо перед ним капелюхи, уклонмося, аби одвчно вн був на нашому стол, щоб не черствв, бо, як мовлять народн вуста, если черств хлб черствють душ. http://ukrtvory.ru/tvori-pro-xlib.html
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт