ТВР НА ТЕМУ МОЯ УЛЮБЛЕНА СПРАВА (ДАЮ 24Б) СРОЧНО!!! ТВР ВЕЛИКИЙ

ТВР НА ТЕМУ МОЯ УЛЮБЛЕНА СПРАВА (ДАЮ 24Б) Безотлагательно!!! ТВР Большой

Задать свой вопрос
1 ответ

Ще в зовсм ранньому вц я була досить непосидючим допитливим дитям, але в батькв нколи не виникало з мною заморочек, адже м не складало жодних труднощв мене чимось зайняти на щось вдволкти. Пропонують осдлати двоколсний велосипед у 4 роки будь ласка, я тльки за! Приносять новеньку книжечку все, я мгновенно поринаю у незвданий свт казок. Хочуть записати на танц я вже самостйно перед дзеркалом розучую свй перший, тльки-но вигаданий танець. Тягнуть у музичну школу починаю проситися на додатков заняття з фортепано й вокалу! Мене цкавило усе без жодного винятку, я у всьому бачила щось особливе, мен вдавалося нод навть розгледти те, що залишаться часто непомтним для нших.

Мама завжди разговаривала, що мен варто розвивати ус сво таланти, бо була впевнена, що в житт може знадобитися все. Так я робила до 1-го певного моменту. 1-го разу, у намаганнях згаяти час, я з друзями забрела у мсцеву картинну галерею, у нй саме представляли сво роботи маловдом мськ художники, але одна картина, на жаль, назву я не запамятала, просто врзалася мен в память няк не покидала мох думок. На нй був зображений звичайний пейзаж, побудова малюнку теж була ординарна невигадлива. Не можу пояснити, чому саме цей образ змусив мене задуматись над своми захопленнями теж звернутися до малювання, але все ж я дякую тому живописцу за його прекрасний малюнок, диний погляд на який просто закохав мене у малювання. Я не можу сказати, що зовсм не малювала до того моменту, н, я могла цим зайнятись тод, если цього хотла моя душа. Але останн клька рокв я малюю постйно, у мой голов завжди вибудовуються яксь фантастичн сюжети, нов, неповторн де, як одразу ж хочеться втлити на чистому аркуш паперу. Если я зрозумла, що живопис це мо, то одразу ж записалась у школу малювання. Мен дос цкаво вдвдувати кожне заняття, дзнаватись щось особливе про свою улюблену справу. Задля власного задоволення я часто клька разв на тиждень пробгаюсь мсцями, де живописцы виставляють на показ сво щойно створен шедеври, читаю блоги людей, як розбираються в мистецтв, самостйно шукаю якусь додаткову нформацю в нтернет про новомодн тенденц яксь зрушення в цй сфер.

Не можу навть описати словами, як очень я люблю малювати. У той момент, если ти робиш перший мазок, свт навколо просто замира, вн на клька годин просто переста для для тебя снувати, адже ти вдкриваш для для себя власний свт свт твох думок фантазй. Це так великолепно вдчувати те, що ти можеш вдобразити у картин себе, свй внутршнй свт, сво переживання й емоц, ти можеш подарувати ншим малесеньку частиночку сво душ. Оце захоплення малюванням допомага мен знайти гармоню в серц у власних думках, заспокотися навть розважитися. До реч, не можу не похвалитися не згадати про те, що мо аматорськ картини вже прикрашали картинн галере рдного м100, клька з них навть здобули призов мсця на регональних конкурсах. Тому я не думаю, що я займаюсь малюванням тльки для душ, сподваюсь, що в майбутньому воно допоможе мен побудувати успшну карру живописца чи, наприклад, дизайнера.

Отже, як ви вже зрозумли, улюблена справа мого життя це малювання, адже саме вона приносить мен стинне задоволення радсть. Тому бажаю кожному з вас знайти сво покликання захоплення, бо тльки так можна вдчувати для себя хоча б на четвертинку реалзованим у цьому житт , безперечно, щасливим


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Анна хорошо учится у неё много подруг свободное от учёбы время

Обществознание.

10) Килограмм конфет дороже килограмма печенья на 52 р. За 8

Математика.

Во сколько раз число атомов кислорода в земной коре больше числа

Химия.

Составить монолог от имени дневника двоечника 7-10 предложений

Русский язык.

Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт