Допоможть написати твр на тему 039;Маю честь бути Укранцем039;Дуже потрбно!!!

Допоможть написати твр на тему 'Маю честь бути Укранцем'

Дуже потрбно!!!

Задать свой вопрос
1 ответ

Украна держава, багата на звича та традиц, соловну мову, неперевершен кравиди, по-справжному розумних, щирих, привтних, гостинних людей. Так, моя Батьквщина ма тяжку долю. Я впевнена, що колись Украна встане з колн доведе всьому свту, що вона непереможною!

Ще з давнх часв наша держава виновата була боротися за свою автономнсть та свободу. На щастя, завжди були геро, котр готов були на все пти заради щасливого майбутнього Украни це Богдан Хмельницький, ван Мазепа, Тарас Григорович Шевченко, Роман Шухевич, Вячеслав Чорновл, Миколай Амосов, брати Клички, Руслана Лижичко та багато нших. мена цих людей назавжди закарбувалися в памят укранцв. Невдомо, що було б з нашою державою, якби не ц вдважн геро.

Отже, моя честь бути укранцем! Я пишаюся тим, що громадянином ц держави. Укранц дйсно розумн люди, котр робили велик внески в ус галуз науки, мистецтва, спорту. Я врю, що незабаром Украна покаже вс планет свох талановитих людей, ми прославимося на весь свт, нас почнуть поважати й цнувати. Слд розвиватися самим, самостйно виршувати сво проблеми, а не заздрити або звинувачувати когось у незгодах.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт