Пишу твр на ЗНО, тема: "Важливсть навчання", порадьте, будь ласка, як

Пишу твр на ЗНО, тема: "Важливсть навчання", порадьте, будь ласка, як можуть бути здесь аргументи та приклади з життя! термново!

Задать свой вопрос
Евгений Каракозин
якщо потрбно большой твр, ось
Valerij Rudnoj
трохи невлазить, сразу пдкорегую
Вадик
я частинами викладу
Инна
Важко заперечити важливе значення освти й науки в розвитку суспльства. Усе, що оточу нас реч, технка, предмети повсякденного вжитку, результатом наукових винаходв, сумлнно прац й натхнення багатьох людей. Ми також можемо стати ученими, фахвцями завдяки здобутй освт. Тож зрозумлою необхднсть знань для подальшого прогресу людства.
Егор Хораш
Нема жодно сторони людського життя, яка б не базувалася на ранше набутих, а тепер старанно збережених знаннях. Науково-технчний прогрес, розвиток рзних галузей промисловост, виробництво рзних продуктв... Культурне життя було б також неможливим без знань та наукового поступу. Колись був винайдений змайстрований кожен з музичних нструментв, уперше змшан фарби для малювання, були виконан примтивн креслення для будвництва споруд.
Анна
Ми не знали б, що таке яксна художня фотографя, якби не був винайдений фотоапарат, не дивилися б прекрасних кнострчок, якби колись не з'явилась перша кнокамера. Та й сучасн дяч мистецтва не мали б чого вдосконалювати та поглиблювати, якби не знання, закладен хнми попередниками у фундамент певного виду мистецтва. Н, таке уявити неможливо, а це ж тльки поверховий огляд того, на що б перетворилося наше снування без розвитку науки.
Эмилия Дозорцева
Науков вдкриття та винаходи роблять людину ерудованою, розширюють свтогляд, змушують по-новенькому подивитися не тльки на певну проблему, а й узагал на свт. Робимо висновок: знання не "мертвий вантаж" для пам'ят, вони здатн змнити наше уявлення про свт. Врю, що майбутн людей за освтою наукою. Не хочеться навть думати про те, що весь цей час ми могли б залишатися на рвн печерно людини.
1 ответ
Чим вищий рвень освти ма людина, чим бльше вона зна краще вм вчитися, тим швидше вона здатна засвоти додатков професйн навички, оволодти новою професю, зорнтуватися в змн ситуац, прийняти правильне ршення. Не маючи належного рвня освти, людина може взагал не знайти пдходящо роботи, не реалзуватися в професйному житт. Чим вищий рвень освти ма людина, тим менше у не соперникв на ринку прац тим ширшим у не вибр. Працвник з високим рвнем освти може претендувати на боту, яка вимага високо квалфкац. Вн може погодитися на простшу боту, якщо його приваблюють параметри (заробток, режим роботи, мсцезнаходження т. н.). Людина ж з невисоким рвнем освти може розраховувати лише на просту неквалфковану роботу, яка нердко бува важкою, шкдливою, небезпечною, непримною т. п. Освта розширю можливост вибору людини на ринку прац, пдвищу шанси на успшну трудову реалзацю та пристойн трудов доходи зменшу ймоврнсть залишитися без роботи. Таким чином, отримання високого рвня освти 100 необхдним етапом успшно професйно реалзац в сучасних умовах 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт