Уявть, що для вас запропонували обрати укранську народну псню, яку мг би

Уявть, що вам запропонували обрати укранську народну псню, яку мг би виконати хор на мжнародному конкурс. Яку псню ви запропонували б? Чим ця псня для вас подобаться?

Задать свой вопрос
1 ответ

Псень багато, але мен подобаться псня "Нч яка мсячна, зоряна, светлая", тому що спвають у нашй см'. Як тльки я почую цю псню, то в мой уяв постають т мсячн зорян ноч, як я завжди бачу влтку в сел. Як гарно в нй сказано про щир почуття мж двчиною та хлопцем. Хба можна забути слова: "Я ж для тебя, врная, аж до хатиноньки сам на руках вднесу"? Звичайно, н. Мй тато теж дуже нередко спва мам цю псню. если вона слуха, то 100 ще красившою вд тих слв, як в псн: рибонько, серденько, нженьки.

Мен дуже подобаються укранськ псн. Я вдячна тим людям, як не забувають поезю народно душ, люблять шанують наше слово. Я вважаю, що укранськ псн свом правдивим змстом, поетичною формою, прекрасною мелодю завжди чаруватимуть людей житимуть вчно.

Ирина Корбез
Я пропоную "Заповт" Т.Г.Шевченка. Важке феричне виконання.Для мвжнародного конкурсу,сумнваюсь,що слова будуть розумти.Там головне стиль виконання меледя.Нч яка мсячна з попереднього коментарю,як на мою субктивну думку ,залегка.
Вероника Штаненкова
Вибачте за граматику.З телефону пишу.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт