Безотлагательно Безотлагательно,ПЖ ПЖ ПОЖАЛУЙСТААААтвр роздум на тему (що означа бути справжньою

Безотлагательно Безотлагательно,ПЖ ПЖ ПОЖАЛУЙСТАААА
твр роздум на тему (що означа бути справжньою людиною)

Задать свой вопрос
1 ответ
   Ус люди з'являються на свт однаковими. Дти плачуть, смються, радють. Але чому ж не кожна дитина, виростаючи, 100 хорошою людиною?
   Б
агато залежить вд батькв, хнього ставлення до виховання. З раннього дитинства мати привча мене бути добрим, щедрим, працьовитим. Батько навча мужност, смливост, вмння постояти за для себя.Вчител передають свй досвд, вдкривають у нас т здбност таланти, про як ми мерзки не мали. 
    Справжня людина ма бути доброзичливою, чесною, мужньою. Я найбльше цную чеснсть, сама намагаюся бути чесною. Чеснсть як власна гднсть, вона виклика повагу з боку нших людей. Не можна бути заздрсним злим. Людина, яка допомага рдним, близьким просто тим, хто потребу пдтримки в скрутну хвилину, заслугову на пошану. Справжня людина пклуться про свох батькв, бо це найближч люди на земл. Вона рад успнахал друзв, не бажа злобна ншим людям. 
Але вс ми люди. у всх сво бажання та уподобання, як нод беруть гору над розумними законами морал.
    Я вважаю, що як ти будеш поводитись, так само до для тебя будуть ставитися тво друз, вчител, батьки. Кожна людина повинна прожити сво життя так, щоб й не було соромно за прожит роки. 
Антон Абднев
спасибо
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт