Збереженя природи 10 речень на сразу

Збереженя природи 10 речень на зараз

Задать свой вопрос
2 ответа
Наш дм, Земля, невеличка планета у безкнечному простор. Щоб пдтримувати помешкання в чистот та зберегти вд ушкоджень, ми мамо докласти чимало зусиль, втм, виходить поки що навпаки. 

На Земл змнються клмат, причиною цього, в значнй мр, дяльнсть людини. Це визнали 2 з половиною тисяч науковцв з усього свту, що працюють в Мжурядовй комс з змни клмату. Щоб запобгти природним катаклзмам, вчен наголошують: свт ма зменшити пдвищення температури повтря на планет на два градуси за Цельсм, а також обмежити викиди парникових газв в атмосферу. 

Одна з найбльших заморочек цивлзац

За останн 100 рокв людина збльшила викиди газв на 30%. Це означа, що на Земл щороку зроста кльксть оксидв вуглецю, срки, азоту, вуглеводню. Як наслдок, в атмосфер виника сумел. Так називають забруднене хмю повтря, це одна з найбльших заморочек цивлзац. 

За словами експертв, збльшення парникових викидв загрожу економчними проблемами: зменшенням клькост води на Земл (багато територй планети взагал можуть стати пустелями), зникненням як галуз сльського господарства. 

Щоб досягти балансу газв, кажуть науковц, до 2050 року викиди у свт треба скоротити щонайменше наполовину, порвняно з рвнем 90-го року. Таку мету ставлять перед собою учасники Котського протоколу це мжнародна угода з змни клмату, до яко придналися 186 кран. 

Щоб вилкувати планетку вд газв, вчен радять зменшувати виробництво, вкладати кошти в науков дослдження та розробки екологчних продуктв, рацональнше використовувати тепло та енергю.

Лдерами запровадження альтернативно електроенерг у свт Даня, Нмеччина, спаня, ндя. Здесь електрику виробляють також з втру. 

Слд зазначити, що на чистоту повтря впливають не злее пдпримства, а й кожна людина зокрема. Автомобль, заправлений бензином, щороку викида в атмосферу близько тонни шкдливих газв. Отож вод переходять на альтернативн види палива, сво автвки забезпечують екологчно чистими двигунами, зокрема електродизельними чи дизельно-газовими.

Крм охорони повтря, екологи вважають проритетами в свой галуз очищення води, рацональне використання земл та мнеральних ресурсв у свт, збереження заповдникв, утилзацю та переробку вдходв. 

День охорони навколишнього середовища вдзначають сьогодн у понад 100 кранах свту. Люди вийдуть на мтинги зелених, велосипедисти влаштують паради, вдбудуться зелен концерти, посадка дерев, прибирання територ. Подумаймо й ми, чим кожен з нас допоможе свтов для збереження його краси й багатства? 
Ми повинн зберегати нашк матнку природу!Бо вона завжди нам допомога:робить кисень завдяки рослинами,з дерева ми можемо зробити багато матералв,але люди як не розумють цього.Вони смтять,нод навть через их починаються велик пожеж в лсах.
Тому завжди треба пам'ятати,що коли виходиш з лсу прибери смття, подивися не загубив ти сирник.
Тому завжди бережть нашу матнку природу!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт