Твр на тему " Украна починаться з тебе "

Твр на тему " Украна починаться з для тебя "

Задать свой вопрос
1 ответ

Твр

Украна починаться з тебе!

Людина залишаться справжньою людиною в усх духовних вимрах, доки в серц живе память про той куточок земл, де вона народилася. Цей благословенний клаптик земл, де вона зросла, для не святим.

Моя Украно,

Я чую твй голос,

Пшеничний твй колос

У душу мен засва зерно,

Моя Украно,

Колиско-калино,

Пзнати для тебя мен щастя дано.

Давайте ввйдемо з вами у свт, де неповторною красотою чарують нас тих води, ясн зор. Бентежать серце задушевн псн вдповмо на одвчне питання: Чим, чим земле моя, чару так мене красота твоя?

Люблю я в рдному краю

Пропахл втром колоски

Таке чпке безмежне поле,

мамин хлб, т стежки,

Якими вранц йду до школи.

перш пролски в гаю,

щедре сонечко в блакит.

Люблю Вкрану в цлм свт.

Життя де. Барвистими маминими рушниками стеляться в широкий свт дороги. Дорослшамо ми, сивють матер такий закон життя, але нколи не стартиме наша квоблако укранська земля, майбутн у ваших руках.

Тльки в чеснй прац твоя добросердечна слава тво безсмертя. Саме в наполегливй прац людина пзна сво сутнсть на земл.

Не розчаровуйсь в Укран

Нема дност у нас.

То наша головна провина

За весь невол довгий час.

Не розчаровуйсь в Укран.

А зрозумй печаль.

Украна сьогодн незалежна держава, частина вропи, центр усх торговельних шляхв, величезна територя з величезним населенням.

Вдумуючись у ц слова можна помтити, що там нема духу патротизму, який би певною мрою возвеличив це слово Украна. Нажаль, на сьогодншнй денек це слово ма значення якось пдпорядковано одиниц влади для нших кран. А згадамо сторичне минуле безмежна боротьба, величний порив вол, вчна сутичка з ненависниками, з людьми, котр бажали розшматувати землю на якй жили наш праотцы житимуть наш дти. Тернистий шлях до вол, яким шли до сьогодення люди, як будували все те, що зараз. Не оминають нашо памят величн походи князв за часв Кивсько Рус, набги на татар козакв пд супроводом гетьманв, бунти пд проводом Олекси Довбуша та Максима Залзняка, захист загальнонацональних прав пд час Першо Друго Свтових Вон, вдднання вд СРСР утворення самостйно держави. Люди боролися тому, що вдчували себе частиною 1-го цлого, розумли, що за них самих нхто не побуду хнього майбутнього, кожен з них старався опиратися гнту. Який на их чинили. Нас травили роками, вдучуючи вд усього, що так усм дороге: мови, традицй, культури навть стор. Адже добре розумли наш вороги: народ, що памята сво минуле, - це ще не раби, а сконцентрована нацонально-свдома сила, яка у будь-який момент може стати на свй захист. Нас хотли знищити, як нацю втовкти. Що ми нхто, ми раби, як теснее народжуються вмирають рабами наших ненависникв.

Укранц це такий люд, який загину злее вд самого для себя говорив Спиридон Черкасенко. Незалежнсть це наше найбльше досягнення; але надто довге перебування Захдно Украни пд тягарем Польщ, а Схдно пд ярмом Рос отдало свй итог. Сьогодн ми спостергамо розкол Украни.

Якщо вн вдбудеться укранцв бльше не буде снувати. Тому дуже важливо сразу, щоб кожен громадянин крани вдчув для себя частиною Украни адже саме Украна починаться з кожного з нас.

Нема життя без Украни, бо Украна це толика, яка випада раз на вку, бо Украна це мати, яку не обирають, бо Украна це псня, яка вчна на цй земл.

Шевченко разговаривав: Свою Укран любть,

Любть во время люте,

В останню тяжку мнуту

За не Господа дескатьть!

я молюсь за Украну:

Свтлу, пречисту, дину

Прячко з крилець весни,

Боже врятуй Украну,

Господи, сохрани!

Втром, розманим вттям

Ненависть висуши й гнв,

Розуму дай дтям,

Розуму, а не ножв.

Дай не пвмертво мови,

Що благовстом луна,

Як струмування Днпрове

Хай не пощезне вона.

Хай душу вдовину

Не порозтягують пси.

Боже, врятуй Украну.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт