Яку людину вважають разумною твр роздум 2.5 cтраниц

Яку людину вважають разумною твр роздум 2.5 cтраниц

Задать свой вопрос
1 ответ
Твр-роздум про мудрсть

Если дитина тльки починати освоювати та розумти навколишнй свт, вона все сприйма як нове, цкаве. Обширно розплющеними та доврливими очима дивиться вона на яскраве сонце в блакит, розпиту про те, що, як та навщо. Дитина 100ть на пороз больших знань, що визначатимуть усе життя. У цей перод життя необхдно допомагати дитин верно розумти свт навколо. Та дти й сам нередко проявлять неабияку мудрсть наприклад, вони вмють бачити сутнсть речей, вони щир у почуттях та бажаннях

Молодсть швидкий, бурний вк, если людина самостйно стикаться з реальним життям. Вона усвдомлю рзницю укладв життя минулого та сучасност. На глазах вдбуваться змна часв, змнються життя, людина сама безпосереднм учасником того процесу. По-новенькому сприймаються минул де та под, нше ставлення викликають звичн реч. Тому суперечки мж традицями та новими деями неминуч, як неминуч й розчарування.

Молодсть обурю яксь, на думку, безпдставн конфлкти, за як було покладено багато життв. Покрнсть перед катастрофчними подями не знаходять у не розумння, бо зараз, если все вже позаду, здаться, що можна було б знайти вихд. У такому вц малюсенько кого можна назвати мудрим, бо молодь не желаю прислухатися до порад, желаю все зробити на свй лад. Та саме тод в людин почина накопичуватися мудрсть, що базуться на власному досвд, вона почина розумти, що в чомусь батьки та ддус все ж були прав.

Прожит лта дають мудрсть та вмння спокйно розмрковувати про те, що сталося. Гаряч де та нездйсненн мр спочатку зважуються, пдключаться досвд та вмння дивитися наперед. Згадуються сво та чуж помилки, знаходяться засоби запобгти м та виправити. Тому людина в лтах вже не рветься в бй, але завжди готова дати пораду темпераментнй молод, аби та не повторювала минулих помилок та вчилася отримувати користь з власних. мудрсть нередко незрозумла молодим людям, та вона розум х, бо сама була такою.

Чи можна сказати, що тльки ветха людина може бути разумною? Я вважаю, що н. Якщо людина вм робити висновки з того, що з нею трапляться, вона вчиться жити. з кожним таким уроком 100 трохи мудршою.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт