Допоможть мен потрбно скласти твр на тему що робить мене щасливим

Допоможть мен потрбно скласти твр на тему що робить мене щасливим на 2-2.5 сторнки даю 23 бали

Задать свой вопрос
Максим Недостоев
есе твр
Напольская Софья
твр есе на цю темуу
Альбина Поталак
есе
1 ответ
У кожного сво поняття про щастя протягом життя воно змнються. Спочатку для щастя потрбно небагато, а псля вже цього недостатньо. Сьогодн бльше з цим поняттям асоцюються матеральн блага. Можливо це через вдсутнсть життво мудрост, а може просто для обмеженого людини таке вдчуття як щастя можна купити. Насправд досягти матерального комфорту бльш реально, нж духовно стати щасливим.
Людину робить щасливим його см'я. Спочатку це тато мама, вс родич. Здорово если вс свята об'днують дйсно тод атмосфера щастя вита в повтр. Близьких людей навть можна не кликати, по-справжньому близька людина прибывать сам вд душ вта. Щастя це коли близьк люди для тебя розумють не просто в звичайних ситуацях, а в складних життвих моментах навть скоих дурниц.
Розумння гармоня ось справжн щастя. Часто люди не цнують те, що мають, а даремно. Щастя - це вмти цнувати кожен прожитий денек, радти дрбницям. Безумовно, необхдно ставить життв цл досягати х, але найголовнше потрбно вмти бути щасливим, незалежно вд обставин.
Звичайно щастя це близьк друз. Протягом життя деяк люди з'являються, а з кимось сплкування припиняться. Але обов'язково клька близьких друзв, переврених ситуацями надйних. нод здаться, що не друз вони зовсм, а близьк родич.
Щастя - це здоров'я близьких рдних. Нема нчого складншого, нж випробування хворобою. Якщо вс будуть здоров, то людина вже буде щасливий. Взагал жити в гармон це велике щастя. Це завдання непросте, але щоб бути щасливим необхдно проводить боту над собою. Потрбно вмти отримувати це почуття вддавати. Але, н в якому раз, не ставить сво потреби вище. Щасливий той, хто вм вддавати робити щасливим друго людини.
Найголовнше щастя не тльки для людини, але для всього людства, це продовження роду. Народження дитини породжу космчне почуття абсолютного щастя. Можна побудувати кар'ру, заробити багато грошей, але не випробувати щастя стати батьками
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт