Лист для подруги(сторнка)даю 20 баллов

Лист для подруги(сторнка)
даю 20 баллов

Задать свой вопрос
1 ответ
Ми бачимося майже через день. А если стрлки твого мого вльного часу не збгаються в одному годиннику, обовязково с пвгодини розмовлямо по телефону. Це досить таки насичене сплкування. Але 
Я сумую за тобоюЗа тобою колишньою, за тю подругою, яку знаю майже з дитинства. За тю, яка була ранше почала зникати два роки тому тепер, здаться, вд не залишилось лише мя та тнь т добросердечно, спвчутливо, порядно, сповнено скрою життя двчинки. 
Знаш, я сумую за тобоюСумую за твом життрадсним смхом, за твоми глибокими думками, за твом примно-лагдним поглядом. 
Ти знищила все це своми ж руками. Запитувати навщо? - не буду. Знаю!
Желаю запитати злее: чи ти сама памяташ т тепл дн, той такий солодкий для душ час? Чи ти сумуш за тю дитячою безпечнстю життя? Чи болить тво серце, коли ти оглядашся на себе, згадуючи, якою була ранше?
Знаш, я сумую за тобоюТому вибач мен за цей лист, за мою вдвертсть, за мою надю на тво поверненняВИБАЧ!
Намагаюся для тебя розумти. Вдчувати твй настрй. Хвилююсь, коли твй мобльний не може прийняти мй дзвнок. Нередко я не знаю де ти, з ким цього разу, в яку халепу тебе може занести, в яку брудну калюжу ти ще здатна стрибнути обома ногами, плентаючи алкогольними наркотичними стежками свого вкрай безладного нтимного життя
Люба Моя Подруго, прийнято вважати, що поведнка це дзеркало, в якому людина показу сво Я, Свй Всесвт. Знай, я не врю, що Твй Свт саме такийтакий, який шоку моральнсть, нколи викликаючи навть вдразу. Знай! Я ЗНАЮ Для тебя КРАЩУ, Я ЗНАЮ Для тебя СПРАВЖНЮ!
Ти не повинна все сво життя будувати за сценарм якогось стереотипного, вирваного в гнв ненавист, вислову в твою адресу. Ти була ображена ним, вн був ображений тобою невже його пророкування, невже те, що вн для тебя прокляв на таке життя настльки оволодло тобою, що ти не маш змоги з цим боротися?
Спочатку ти хотла йому щось довестиДовести правдивсть його слв? здаться ти обрала не той спосб. Ти хотла зробити йому боляче свом болем. Ти хотла його стражданьА БОЛЛО Злее ТОБзлее тво сльози омивали простирадла, лише твоя душа рзала соб кривав рани
ТеперТепер ти розумш безглуздсть тих дй, надй, сподваньТепер, повр, сенс змога виправити помилки. Ми вс помилямося, вс падамо, пдймамося з сльозами душами-мерцями.але йдемо отдал, йдемо намагамося бути кращими, дарувати тепло близьким нам людям, пклуватися про их, спвчувати просто бути щасливими вд того, що ВОНИ !
Граница: мж тю, якою ти хотла бути якою була, межа: мж тю, якою стала якою (врю в для тебя) можеш - ПОВЕРНУТИСЯ!
Знаш, я сумую за тобоюЗнаш, я чекаю для тебя! Повертайся будь лазка. Подай мен свою руку, зроби лише крок. ти отримаш не фальшиву, не наркотичну мрйливсть легксть, а справжню радсть тверезих почуттв реально закоханого в для тебя життя!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт