Мн-твр на тему "Уся краса свту в його розматност , багатогранност

Мн-твр на тему "Уся красота свту в його розматност , багатогранност , неповторност"
Будь ласка побистрше

Задать свой вопрос
1 ответ
Культура та роль в житт людини
На сьогодншнй денек таке суспльне явище як культура вдгра дуже важливу роль у житт кожного з нас. Але яку саме що взагал ховаться за термном культура?
Культура ма дуже велике розмаття визначень, предметом вивчення багатьох галузей, починаючи з флософ закнчуючи культурологю та педагогкою.
Пд цим поняттям зокрема розумють дяльнсть людини в усьому розматт проявв, в першу чергу рзномантних форм засобв людського самовираження.
З ншого боку набором системою управлял, як визначають як людина ма для себя поводити в тй чи ншй ситуац.
На мй погляд най вдалшим буде таке визначення поняття культури: культура явля собою систему матеральних та духовних надбань, набутих людством, чи його частиною, за певний час гармонзуючи мж собою. Це й моральн норми, як визначають людську поведнку та сприйняття оточуючого свту. Й матеральн реч, наприклад твори мистецтва: картини, скульптури, кнокартини, музичн твори т.п.
Виходячи з такого визначення поняття культури, можна зробити про не деклька висновкв:
Культура результатом дяльност людини та суспльства.
Вона представля собою систему цнностей, як накопичуються з часом. Отже в рзний час вона рзною.
Якщо культура поняття суспльне, то при змнах у житт суспльства, змнються культура. Це можна побачити, як на проявах людсько дяльност зокрема творчост. Так на нормах поведнки. Те що вважалося нормальною поведнкою сто рокв вспять, зараз частково втратило актуальнсть.
В наш дн культура вдгра важливе мсце в житт суспльства. Але одразу треба зазначити, що вона стала набагато бльш не однордною нж була в двадцятому столтт. тим не менш, основн цнност збереглися незмнними: повага до батькв, визнання безцнност людського життя, цнност свободи вибору людини т.п.
Культура виступа для людини системою орнтирв, як допомагають й взамодяти у суспльств. Це було животрепещуще тисячолття вспять, животрепещуще сразу напевне буде актуальним у майбутньому
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт