Твр на тему Букет осннх квтв використавши ептети та порвняня

Твр на тему Букет осннх квтв використавши ептети та порвняня

Задать свой вопрос
1 ответ

Оснь це найзагадковши час року, а його взитною карткою помаранчевий колр. Цей вдтнок можна зустрти всюди. Вн прикраша парки, як колись були зеленими, галявини.

Звичайно ж, кожна пора по-свому великолепна. Так, лто часом, призначеним для вдпочинку, зима для святкування, а весна пора цвтння. Але оснь все ж сама особлива. У цей перод можна скласти незвичайний букет, для якого можна взяти т квти, як зустрчаються саме ранньо осен.

Здесь, безумовно, не обйшлося без хризантем. Вони можуть бути рожевими, блими або фолетовими. Тут нема няко рзниц. Головне, щоб вони були яскравими, оскльки не обов'язково оснь асоцювати саме з сумом, адже це зовсм не так.Так додатков елементи потрбн ще й для того, щоб букет був бльш насиченим, оскльки оснь не така багата на квти, як, наприклад, лто, але й не така бдна, як зима. У вересн, на жалко, вже не зустрчаються на клумбах тюльпани або ж нарциси, однак нш квти, як не менш красивим. Наприклад, добре виглядають айстри, хоч вони вдрзняються простотою, але все ж вони мають дуже развлечений вигляд. Крм цього, восени можна зустрти левкою, резеду, нгтики, але особливо привабливий вигляд мають гладолуси, як цвтуть саме в цей час року. Ц квти можуть бути самого рзного кольору, як нжного, так насиченого. Але в будь-якому випадку вони виглядають добре недешево, тому ними можна доповнити будь-який букет, якщо вн, звичайно ж, потраплять в умл руки.

Однак не всм вдасться знайти саме гладолуси, а ось айстри ростуть удобно скрзь. х дуже багато з т причини, що вони не вимагають якось ретельно турботи. Тому для букета можна взяти саме х. Вони також чудово пдйдуть, так як рзнокольоровими. Вони можуть бути як блими, так рожевими або жовтими, кремовими або червоними, але особливо симпатично виглядають фолетов. До того ж, айстри вдрзняються ще своми рзновидами. Так, деяк з них нагадують пвон (це стосуться сферичних махрових), нш мають идентиченсть з трояндами хризантемами. До реч з блих айстр можна зробити весльний букет, вн стане прекрасним доповненням весльного вбрання наречено. Тому так квти можуть замнити будь-як нш, а букет при цьому буде виглядати так само недешево не менш привабливо.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт