пояснть, чому, на вашу думку, хлб дорогоцнним продуктом

Пояснть, чому, на вашу думку, хлб дорогоцнним продуктом

Задать свой вопрос
2 ответа

Звичайний хлб мстить у соб поживн речовини, необхдн людин. У хлб блки, вуглеводи, втамни груп В, РР, мнеральн сполуки, наприклад, життво важлив органзму сол кальцю, залза, фосфору. що ще важливо, хлб ма рдксну властивсть вн не придаться, не може набриднути людям. Хлб практично диний продукт, який не втрача сво привабливост, зберга здатнсть залишатися корисним, навть якщо його використовують у жу не вдразу. Якщо хлб зачерств, вн усе одно корисний для харчування людини. Сьогодн хлбом людина майже наполовину вдовольня потребу органзму у вуглеводах, на третину в блках, понад половину втамнв групи В, солях фосфору залза. Хлб на 30 % покрива нашу потребу в калорях. Деяк вчен вважають, що властивсть хлба викликати в людини почуття ситост залежить вд глютамново кислоти, котра мститься в блкових речовинах хлба та вдгра важливу роль у процесах обмну в органзм. Цим, на думку фахвцв, объяснються прагнення голодно людини вгамувати голод насамперед хлбними продуктами.

Приблизно 100 рокв тому людина в середньому споживала 1 кг хлба на добу, сьогодн ми споживамо лише 300400 г, у майбутньому ця цифра може знижуватися, оскльки розширються асортимент споживаних продуктв. Проте при вживанн тако клькост хлба в органзм людини надходить бльше вуглеводв, нж потрбно за нормами, розробленим фахвцями у сфер науки про харчування. Особливо це стосуться людей, зайнятих розумовою працею. Ефективним засобом пдвищення вмсту блкв у хлб служить введення у його склад молочних продуктв, що не тльки пдвищують його харчову цннсть, а й покращують яксть, особливо смак та запах. Сьогодн понад 70 % хлба, який випкають промисловим методом, надходить до споживача з додаванням цнного молочного продукту сироватки.


Тому, що давнешним издавна кожна хлбина кришина була важливою. Це був голодомор. Тод люди билися за хлб. Але тепер хлб можна купити у кожному магазин за грош.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт