Допоможть, будь ласка, потрбен Твр роздум на тему: мова, якою не

Допоможть, будь ласка, потрбен Твр роздум на тему: мова, якою не сплкуються 100 мертвою; народ, який втрача свою мову, зника.

Задать свой вопрос
1 ответ

Що таке мова? То засб сплкування людей, за допомогою якого вони обмнюються нформацю. Це й основна функця мови в житт людей. якщо мова переста виконувати сво призначення, то 100 непотрбною, не вартсною, вона просто вмира.

Кожен люд ма свою мову. Протягом усього снування народу саме мова фксу зберга ус особливост його розвитку матерально та духовно культури. У мов вдображаться неповторний свтогляд народу, що нею користуться. Це можна зрозумти, якщо спвставити те, як по-рзному в рзних мовах виражаються певн явища свту. Наприклад, в англйськй мов клькадесят слв на позначення рзних видв дощу, бо дощ це типова британська погода, тому мешканц Британ розрзняють в нй найменш особливост, чого несли б не сталося з обитателями пустел. Кажуть, що в мовах людв Пвноч снують майже сотн слв, що означають снг рзн його види. Отже, можна зробити висновок, що мова кожного народу це безцнне джерело знань про свт, якщо вмира хоч одна з их, втрачаться неповторна картина бачення свту.

сторя укрансько мови також налчу багато спроб знищення. Коли укранськ земл входили до складу таких держав як Рч Посполита та Росйська мперя, потм РССР, видавалися закони, як забороняли використання укрансько мови в офцйному сплкуванн. Проте навть у найважч часи наша мова продовжувала жити у живому мовленн людей та фольклорних творах. згодом посла сво законне мсце як державна мова Украни.

Мова то культурна скарбниця кожного народу, тому для знищення народу завжди намагалися забрати в нього змогу сплкуватися рдною мовою. Тому, на мй погляд, можна визначити рвень культурност людини, нац, держави з ставлення до мови нших людв, ншо людини, нацональних меншин.

Мертв мови то нагадування про народи, яких бльше не сну, про культури, в яких не було можливост розвиватися. Тому ми мамо берегти свою мову, дбати про не, адже стан то показник нашого власного розвитку як особистост, нац, держави.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт