маленький твр про улюбленну тваринку

малюсенький твр про улюбленну тваринку

Задать свой вопрос
1 ответ

Герой мо розповд це махонький зайчик. Вн живе в мо сестри Кат. Звуть зайчика Банн на честь героя вдомого мультфльму.

Домашнй декоративний кролик це справжн маленьке волшебство. Банн пухнастий та м'якенький. Також вн руденький, ма бленьк лапки, комрець та пузо. Також зайчик ма велик кумедн глаза та смшн довги вуха.

Банн живе у квартир, у власнй клтц. Харчуться вн сном. Виявляться, що домашн зайчики дять сно. Я сам був здивований, коли дзнався про це.

Банн рдко бува на вулиц, тльки на спецальному кролячому повдку. 1-го разу, пд час пкнку на галявин, вн втк. Ми шукали його в кущах. сестра тод дуже перелякалась. Тому зайчик переважно прогулються по квартир, смшно пдкидаючи задн лапи.

Улюблене заняття Банн робити шкоду. Тобто гризти все, що погано лежить! Останнм разом його шкода навть коштувала грошей. Мандруючи квартирою, Банн перегриз шнури вд компютерних колонок. А ще ранше вд зайчика постраждав кабель телевзора. 
Банн вм робити шкоду швидко та вправно. Якщо вн десь тихенько ховаться за меблями або вертеться бля побутово технки, означать, бда! Зайчик готуться щось перегризити! Катя стримголов бжить, щоб завадити шкод. Але нод вона навть не встига вдкрити рота, щоб крикнути: Банн! Геть! Чути тльки: Клац! справу вже зроблено, нема шнура. 
Але незважаючи на це, я обожнюю Банн. Я вважаю, що домашнй зайчик найкумеднша та найзворушливша тварина на свт!

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт