твр захисникам Украни

Твр захисникам Украни

Задать свой вопрос
1 ответ
Втчизну матр не обирають. Можливо, саме тому ц два слова нередко вживаються поруч. Адже Втчизну ми теж називамо матр'ю. Кожний з нас пд словом Втчизна уявля рдн обличчя батькв, друзв, рдних.

, захищаючи Втчизну, кожний захища найдорожче.

Для мо см' Денек захисникв Втчизни не просто дата в календар, а одне з найвизначнших свят. Мй прадд загинув, захищаючи Втчизну. Його листи похоронка бережно збергаються у нашй ишак. Мать бабуся навть здили на його могилу кудись на Льввщину. Мй ддусь кадровий вйськовий. Куди тльки не кидала його толика! Разом з бабусею вони об'здили майже весь колишнй Радянський Альянс. Моя мать народилась не в Укран, а на Камчатц. А мй татко офцер запасу. Псля закнчення авацйного нституту вн два роки служив авацйним технком ма звання старшого лейтенанта.

Я теж мрю стати вйськовим. Псля закнчення школи сподваюсь вступити до Харквського вйськового унверситету. Ось буде у нас вйськова династя. Професя захищати Батьквщину, на мою думку, найпочеснша з професй на земл.

Я не розумю юнакв, як намагаються уникнути вйськово служби, адже армя завжди гартувала тло, дух. Злее в лавах арм куться мужнсть. Це мо переконання. Тому я багато уваги придляю спорту, майже стльки, скльки навчанню.

Дехто разговаривать, що нам нчого захищати, бо у нас нема держави. Я так не мыслю. Економчн негаразди це процес становлення нашо молодо держави, це як хвороба, яку треба подолати. А хба хвору матр кидають напризволяще? Н, лкують захищають.
Я дуже радий, що Президент Украни узаконив денек двадцять третього лютого як День захисникв Втчизни. Сподваюсь, що ми повернемося до традицй урочисто вдзначати проводи до лав укрансько арм. Така нформаця вже була в прес. Жител Дергачвщини урочисто втали юнакв, як поповнили лави захисникв Батьквщини.

Як добре, що ми живемо в миролюбнй держав, але мир треба не тльки берегти, а вмти захищати. А коли вже жнки обирають професю вйськових, то нам, сильнй половин суспльства, ма бути соромно за те, що серед нас так, що уникають вйськово служби.

Денек захисникв Втчизни це свято сивих ветеранв вйськовослужбовцв усх поколнь, це свято ниншнх вйськових тих, що прийдуть за ними, це свято тих жнок, як чекали свох рдних з арм або длили з ними нелегку вйськову долю. Отже, Денек захисникв Втчизни всенародне свято.

Боря
спасбо
Ольга Глызденок
старався
Шляхтур Шурик
молодець
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт