Твр-мнатюра на тему: опис вулиц.

Твр-мнатюра на тему: опис вулиц.

Задать свой вопрос
1 ответ

У кожно людини найпамятнш, найдорожч мсця в житт. Для мене це моя рдна домвка, мй дм, моявулиця. Коли я була зовсм маленькою, мо батьки одержали квартиру в новенькому район на вулиц Дружби Людв. Я вважаю, що ця назва знакчна, адже саме дружба мж людьми запорукою найкращих почуттв: дружба перетка в любов, без дружби нема врност, з дружби починаться людянсть.
Дванадцять рокв тому на мсц кукурудзяного поля колгоспних ферм вирс молодий житловий масив. Бл багатоповерхвки височли над землею, нби торкаючись хмар рогачами телеантен, сам нагадували хмари. Я мо ровесники зростали разом з цим районом, тут нам усе близьке знайоме.

Наша вулиця пряма широка. Ултку тут багато зелен, адже на один бк припала лсосмуга, перетворена на затишну алею. З ншого, сонячного боку, завжди багато квтв, проте дерева за дванадцять рокв вже встигли пдрости. Край вулиц виходить у поле. з вкон верхнх поверхв вдкриваться чудовий кравид неосяжн зелен поля, як на початку лта золотяться соняшниковим сяйвом. нший край вулиц впираться у широку автомобльну колдунстраль, за якою починаються приватн забудови. Хоча одноповерхов будиночки претендують на оригнальнсть архтектури, я люблю багатоповерхвки. Особливо примно дивитися на девятиповерхвки з взерунками бля дахв це будинки полпшеного планування. Вони видляються свою оригнальнстю. Вулиця дуже довга, а з обох крав розташувалися Унверсами. х спроектовано майже однаково, тому вулиця набува свордного обрамлення.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт