склади запиши текст нструкцю щодо догляду за кмнатними рослинами

Склади запиши текст нструкцю щодо догляду за кмнатними рослинами

Задать свой вопрос
1 ответ
2013-06-06 Нет Комментариев

Як Доглядати За Кмнатними Рослинами?



ПоделитьсяТвитнутьPinОтпр. по эл. почте

Зацкавленсть, як доглядати за кмнатними рослинами не з ординарна. Адже дине верховодило для вирощування кмнатних улюбленцв це правильний догляд.

Кожен любитель кмнатних рослин зна, квти будуть радувати буйством фарб нтенсивнстю росту за умови правильного постйного догляду за ними. Багато намагаються не забувати про постйний полив, але цього мало. Квтникар з досвдом ма необхдн знання про свох улюбленцв. Постйно врахову температуру, освтлення кмнати, кльксть потрбно вологи вдповдн умови для цвтння. Необхдно враховувати, що для обычного росту квтв може бути потрбна рзна температура та нтенсивнсть поливу.

Свтло, чиста вода, свже повтря, поживн речовини тепло невдмними складовими для життя рослин. Зростання з пдвищенням температурного режиму прискорються, але в границах вд 13С до 30С, якщо температура вище або нижче, рослини можуть загинути. Багато хто зна, що квти болсно переносять перепад температури, а електричн обгрвач допоможуть зберегти постйний температурний режим, та усунути зайву вологу. Але слд з увагою ставитися до того, що неяксн модел обгрвачв можуть занадто пересушувати повтря, а це неприйнятно для багатьох видв кмнатних рослин. Пд час росту квти вимагають бльше турботи, нж у перод спокою.

Частота поливання ма залежати вд специфчних особливостей стану само рослини. Земля в горщиках виновата бути помрно вологою, не возможно рзкий перехд вд надлишку вологи до повно вдсутност. ншими словами, необхдно часто проводити полив. Потрбно звертати увагу на багато чинникв: стадю зростання, особливсть рослини, температуру примщення на пору року.

На кухн де все мсце зайняте побутовими проборами, стоять мкрохвильов печ, тостери холодильники не слд розмщувати квти. Квтку можна, в крайньому випадку, поставити на пдвконня, де й будуть створен вс необхдн умови для зростання. Потрбно памятати, що рзн квти потребують рзну кльксть свтла, яке залежить вд розташування та розмру вкон. У будь-якому випадку, виходять вони на пвнч або на пвдень, не потрбно закривати щльними шторами. Чим бльше зусиль буде докладено, тим краще бажаншим буде итог. Квти мають властивсть повертати свому господарев позитивну енергетику.

Якщо вже зважилися завели екзотичну рослину, необхдно доглядати за нею так, як того вимага його середовище проживання, пдтримувати необхдну температуру, висадити в правильний грунт стежити за вологстю

 

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт