Чи ма держава дбати про популяризацю творчост талановитих укранських митцв.Ще потрбно

Чи ма держава дбати про популяризацю творчост талановитих укранських митцв.

Ще потрбно сформулювати тезу,навести два переконлив агрументи й пролюструйте х прикладами

Задать свой вопрос
1 ответ
  Скласти твр на цю тему пропоную так:
  Чи ма держава дбати про популяризацю творчост талановитих укранських митцв? Я вважаю, що так. Сьогодн в Укран чимало талановитих митцв: майстрв слова, живописецв, артиств. Проте, не багато талановитих людей мають змогу розкрити свй талант та подлитися ним з людьми. Наприклад, у сучаснй Укран держава не перейматься частью письменникв, як друкують сво твори за власний кошт. Тобто для того, щоб люди побачили талант создательв, письменник вже ма мати певн фнансов збереження та вкласти х у публкацю. Творчсть для митцв сразу - це не професя, а хоб. На мою думку, це ошибочно.
    Хба не було б краще, якби держава створювала умови для творчост та популяризувала твори мистецтва серед населення? Тод люди були б освченшими, нтелектуальншими. 
Доводом на користь мо думки може бути те, що если люди знайомляться з творами мистецтва, вони починають мислити. Адже воно хвилю свдомсть людини не залиша нкого осторонь т важливо проблеми, яко торкаться. На жалко, сразу проводиться дуже мало виставок художникв у невеликих мстах, майже не проходять зустрч з талановитими майстрами слова на державному рвн, театр 100 менш актуальним. Мистецтво прибывать у занепад. Проте талановит люди не зникають - вони завжди були завжди будуть! То ж давайте не стояти осторонь ц важливо проблеми та популяризувати твори укранських митцв! 
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт