Необходимо придумать сказку, в которой главные герои: дприкметник дприслвник. Пожалуйста

Нужно придумать сказку, в которой основные герои: дприкметник дприслвник. Пожалуйста помогите.

Задать свой вопрос
1 ответ
Було це 1-го разу, в кран Укрансько мови. Було в тй кран багато-багато мешканцв. Про их знаю ус дтлахи.
У самому центр крани жили Пдмет Присудок. Жили вони у замку. Пдмет як голова усх, годин завжди пихатий, вдкликувався на "хто?" "що?". А присудок завжди за ним, як хвостик бга вдкликуться на "що робить пдмет?". Кожен мешканець не дуже поважав присудка за його манери, а був вн дуже пихатий, хоть не займав високого мсця.
Замок у их був просто величезний, але все-таки його охороняли три могутнх охоронця. Першим з них був Означення, завжди з всма або узгоджувався або неузгоджувався. Також поважно вдкликався на "який?", "чий?" "котрий?".
Другою була Обставина. Про не я можу скласти цлий твр, тому що вона мала багато нравв, та вдкликалася на багато питань. Третм був Додаток. Вн мав дуже поган риси. Деколи вн був прямий, а деколи непрямий звсно як молодший брат Обставини вдкликався на багато питань.
Бля замку жили самостйн службов частини мови, але найбльше з их видлялися два брата близнюка: дприслвник дприкметник. Вони завжди були дуже неслухняними. Деколи дприслвник маскувався пд присудка, тому його частенько путали з ним, а його брат близнюк пд означення. Если дтлахи намагалися х знайти, вони завжди або плутали х або зовсм не могли найти.
А одного разу сталося так, що если один малюсенький хлопчик намагався х знайти, вони сховалися настльки добре що вн подумав що х не сну. Дприкметник дприслвник образилися, псля чого х сам пдмет, який був дуже злим.
Псля цього випадку братики близнюки не стали ховатися, але х до цих пд важко знайти дтлахам.
P.S. ору, что за задания пошли...мне такого в школе никогда не задавали)
Милана Алфименкова
Спасибо огромное, а насчёт задания сама удивилась)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт