Твр на тему: Що значить бути вихованим в наш час?

Твр на тему: Що значить бути вихованим в наш час?

Задать свой вопрос
1 ответ
Якщо запитати рзних людей, що означать бути вихованою, можна отримати рзн вдповд. адже, це дйсно так: бути вихованим справжн мистецтво, яким сьогодн, на жалко, володють далековато не вс люди. Неможливо вдразу бути вихованим, люди вчаться цьому протягом всього свого життя. Можна годинами мркувати про виховансть, тому здесь ми торкнемося лише основн якост, завдяки яким людина визнаться вихованим.

Основна яксть виховано людини поляга в тому, що дума вн про нших людей в першу чергу, а потм вже про для себя, вдповдно поводиться, живучи в гармон з собою навколишнм свтом. Вихована людина, якщо це в його мощах, завжди прийде на допомогу, постараться не заважати ншим, в будь-якому випадку буде дотримуватися ввчливост тактовност.

Вихована людина живе за законами етикету (управлял поведнки в суспльств), поважа думки та нтереси нших людей, терпляче ставиться до нших людей х звичкам, навть якщо х спосб життя не спввдноситься з власним уявленням про хороше.

Вихована людина адекватний ситуац, ма почуття сво гдност, живе згдно з своми обов'язками бажанням, не ущемляючи нтересв прав нших.

Бути вихованим означать, вдповдально пдходити до свох обов'язкв, будь то бота навчання або бота, сумлнно з максимальною вддачею виконувати свою справу.

Людина вихований завжди прибывать вчасно викону сво обцянки. Вн розташований до оточуючих людей, упевнено вдчува для себя в компан незнайомцв, оскльки зна, як поводитися з ними оптимальним чином.

Якщо потрбно, вихована людина може приховати сво емоц, залишаючись коректним стриманим.

Нема кращого спврозмовника, нж вихована людина, тому що вн вм слухати, доброзичливо вдповдати пдтримувати розмову.

Бути вихованим означа бути чесним, не тльки перед ншим, але й перед самим собою.

Така людина законослухняний шану закони сво крани, або т крани, де вн у цей момент перебува.


Вихована людина не вступа в перепалки не намагаться нав'язати всм свою точку зору, при цьому при необхдност вн може твердо спокйно вдстояти свою думку. Ця людина не поботься признатися, що помилявся, якщо його думка виявиться неврним.

Вихована людина сам працю на сво благополуччя, не примусити нших до чогось. Вн не стане жити за рахунок чужо прац. Така людина сам прийма ршення завжди вдповда за их сам.

Бути вихованим означать, щиро з любов'ю ставитися до близьких людей, шанувати свох батькв.

Якщо ви вихован
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт