Твр-опис вулиц з використанням вдокремлених означень та обставин

Твр-опис вулиц з використанням вдокремлених означень та обставин

Задать свой вопрос
1 ответ

ВУЛИЦЯ МОГО ДИТИНСТВА

   У кожно людини найдорожч мсця в житт. Для мене це вулиця, на якй я виросла. Сразу живу далеко звдти, але завжди пам'яскрываю про не повертаюся туди.

   Це маленька затишна зелена вулиця носить назву Соборна. Духмян грона блих акацй, п'янкий запах жовтих лип, пухнастий цвт струнких тополь, чарвн листя кленв такою запам'яталася моя вулиця.

   Наш колишнй триповерховий будинок 100ть у затишному мсц. У маленькому зеленоватому двор багато яскравих квтв.

   Запам'ятався мен на нашй вулиц старовинний блий будинок з колись розкшним, а тепер, на жалко, занедбаним садом. Де-не-де збереглися маленьк одноповерхов будиночки в квтучих деревах густих кущах.

   Нещодавно ми з мамою прогуливались нашою вулицею. Початок веде вд Днпра, вд нашо улюблено набережно з красивим пам'ятником гордим втрильником. У кнц вулиця знов поверта до рчки через вдому краснею Слави.

  Яка красота на Соборнй восени! Дерева стоять у багровому, жовтому лист, яке потихеньку спада додолу. Йдеш по ньому, наче по прекрасному м'якому килим. З Днпра доноситься свже повтря. Вдчуваш незвичайний спокй повне злиття з природою. Такий мй рдний куточок у Херсон вулиця Соборна.

Здаться мен, мов у казц,Життя тут щасливо де. знову всм серцем бажаюВернутись в дитинство сво.                          (А. Ярмиш)
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт