нтервью на тему Чорнобиль

нтервью на тему Чорнобиль

Задать свой вопрос
1 ответ

26 квтня 1986 на Чорнобильськй атомнй електростанц сталася трагедия, яка стала найбльшою за всю сторю атомно енергетики. Трагедя отобрала життя тисяч людей, стала причиною багатьох захворювань (в главному онкологчних), принесла величезний збиток для навколишнього середовища , в кнцевому рахунку змнила хд стор. Жахлив наслдки вдчуваються дос, через майже три десятилття.

Чорнобильська трагедия перетворила цле м100 в пустелю зробила з бльшост оточуючих поселень небезпечну радоактивну зону. Вд авар на АЕС Фукусма-1 Чорнобильську катастрофу вдрзня те, що причиною стали людськ д, а не глобальний катастрофчний феномен. Крм самих вибухв, таке масштабне руйнування було викликано дю радоактивного випромнювання. Дйсно, це була найгрша ядерна катастрофа в тому план, що вона породила неймоврну кльксть радац. Врте чи н, але кльксть радоактивного випромнювання псля Чорнобильсько катастрофи значно вище, нж псля бомбардувань Хросми Нагасак разом узятих.

Причини катастрофи погано навчений персонал незадовльна конструкця реактора. У нч авар через радацйне отруння вдразу загинули дво робтникв. Через клька тижнв померли ще 28 осб. Аваря на Чорнобильськй АЕС вдома, як найстрашнша трагедия, яка сталася з вини людини. За Мжнародною шкалою ядерних подй вона оцнються по максимальнй 7-го рвня характеризуться як важк наслдки для здоровя людини для навколишнього середовища.

Катастрофчн наслдки у вигляд радоактивного дощу дйшли аж до рланд. Псля вибуху реактора, величезна радоактивна хмара поширилося по всй кран та за границами. Це стало главною проблемою охорони здоровя вс вропи. Вагтним жнкам було рекомендовано вдатися до аборту, так як був високий ризик народження дтей з важкими дефектами.

Було явно, що Чорнобильська трагедия торкнеться сусднх мст, але не настльки, як це сталося з Блоруссю. Кордони крани знаходяться всього в 10 км вд електростанц. За оцнками вчених, 70% забруднення псля Чорнобильсько катастрофи припада не на Украну, а на Блорусь. Результатом стала вдмова вд бльшост сльськогосподарських угдь, що надал призвело до втрати понад 235 млн виручки.

З метою запобгання подальшо утрати захисту навколишнього середовища над четвертим енергоблоком Чорнобильсько атомно електростанц була зведена золяцйна споруда Саркофаг. Тим не менш, його термн придатност всього 30 рокв; псля вн 100 непридатним для запобгання подальших витокв радац. Так що в запас залишилося зовсм малюсенько часу.

Удивительно, але значна територя чорнобильсько зони перетворилася на притулок для рзних тварин. Фактично, Чорнобиль перетворився на заповдник, де можна зустрти вовкв, орлв, кабанв, лосв, оленв багатьох нших тварин. Хоча життя в Зон вдновлються, вчен дос сумнваються в тому, що перебування там людей безпечне. Вони стверджують, що територя не буде придатною для проживання найближч 20 000 рокв.

800000 людей брали на для себя ризик зазнали радацйного випромнювання, лквдуючи наслдки катастрофи. На жаль, 25000 з них загинули, ще 70 тисяч стали нвалдами. Крм того, першими жертвами стали пожежники, як не знали про нрав нциденту. Вони виконували свою роботу без будь-яких запобжних заходв вд радац. Через клька днв вс вони померли.

На сьогодншнй денек в зон проживають близько 500 людей. Бльшсть з их люди похилого вку. м дозволено вибирати будь-який з будинкв, як до реч знаходилися закинутими близько трьох десяткв рокв знаходяться в жахливому стан. У зон вдчуження ведуться роботи, проте уряд в цлях безпеки дозволя знаходиться в зон вдчуження максимум 14 днв.

Через майже 29 рокв псля катастрофи слди радац все ще спостергаються в Чорнобил, в нших мстах Украни навть у сусднх державах. Високий рвень випромнювання склав цлих 30 000 рентген на годину, особливо в безпосереднй близькост вд активно зони реактора. Через високий рвень випромнювання тла загиблих розмщувалися в свинцевих трунах. Фактично, навть спецальн костюми, в яких люди лквдовували наслдки катастрофи, могли забезпечити безпеку тльки на 40 секунд.

Алиса
Наша не про Чернобиль а нтерв'ю хто був тод в тих роках що вн вдчбваа
Анастасия
вв
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт