Упражнение 1: Use a word from the box in each gap

Упражнение 1: Use a word from the box in each gap to complete the phrases. Слова: invest,for,fortune,business,poverty,well. 1. to be......off 2. to live in...... 3. to make a....... 4. to......money 5. to go.......it 6. to go into...... Упражнение 2: Match phrases from Exercise 1 to the definitions. 1. to try to achieve something _____________ 2. to be rich _____________ 3. to become rich ____________ 4. to be poor ____________ 5. to start a company _________ 6. to put your money into a business in order to make more _____________

Задать свой вопрос
1 ответ

a) 1. to be well off  быть зажиточным, обеспеченным; 2. to live in poverty  жить в бедности, нищете; 3. to make a fortune  сделать состояние, разбогатеть; 4. to invest money  вкладывать средства, инвестировать; 5. to go for it  рискнуть; 6. to go into business открыть дело, начать бизнес.

b) 1. to try to achieve something  to go for it; 2. to be rich  to be well off; 3. to become rich  to make a fortune; 4. to be poor  to live in poverty; 5. to start a company  to go into business; 6. to put your money into a business in order to make more  to invest money.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт