1. чек значення функц слуху ? 2. З яких частин

1. чек значення функц слуху ? 2. З яких частин складаться слухова сенсорна система? 3. Яка будова зовншнього вуха? 4. Яку будову ма средн вухо ? 5. Як особливост будови внутршнього вуха ? 6. Що таке кортв орган ? 7 . Чому в слуховому проход посилюються звукоков коливання ?8 . Як звуков хвил перетворються на нервову мпульси ?9. Як основн причини зниження або втрати слуху ?

Задать свой вопрос
1 ответ
1. Значення слуху для людини дуже велике. Загалом слухова система викону дв важлив функц: сприйняття звукв пдтримання рвноваги.
2. Слухова сенсорна система складаться з периферичного, провдникового центрального вддлу. До периферичного вддлу вдносять орган слуху, до провдникового - слуховий нерв, центрального - слуховий центр кори кнцевого мозку. Орган слуху складаться з трьох частин: зовншнього, середнього внутршнього вуха. 3.До зовншнього вуха належать вушна раковина зовншнй слуховий прохд. 4.До складу середнього вуха входять: три слухов ксточки - молоточок, коваделко стремнце слухова труба. 5.Внутршн вухо це система лабринту звивистих каналв, заповнених рдиною. У лабринт знаходяться два органи: завитка (орган слуху) вестибулярний апарат (орган рвноваги) 6. Кортв орган - слуховий рецептор, який розташований у внутршньому вус. Перетворю доведен до нього коливання у нервов мпульси, як передаються слуховими нервишками до слухового центра в мозку. 8.Перетворення звукових хвиль на нервов мпульси вдбуваться у внутршньому вус. Коливання перетинки округлого вкна передаються рдин, яка заповню внутршн вухо. Вбруючи, рдина подразню слухов рецептори, розташован у завитц. У их виникають мпульси, що передаються по слуховому нерву до головного мозку. Таким чином, у середньому внутршньому вус вдбуваються послдовн процеси перетворення звуково хвил на нервишек мпульси.9. Обстоятельств зниження або втрати слуху багато. Основними з их :
- зниженням слуху може бути пошкодження внутршнього вуха;
-старння може викликати пошкодження волоскових сенсорв;
- сильн шуми: пострли, ферверки в змоз спровокувати втрату слуху
- причини зниження слуху також спадковсть, генетичн чинники
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт