Що виробляють з руд кольорових металив

Що виробляють з руд кольорових металив

Задать свой вопрос
1 ответ
Титан завдяки поднанню механчних фзико-хмчних властивостей та високй корозйнй стйкост використовуться в рзних галузях промисловост: авакосмчнй, хмчнй, харчовй, у нафтовому машинобудуванн, чорнй кольоровй металург, у виробництв пгментв для фарб, паперу, тощо.
За обсягами виробництва використання алюмнй стабльно займа приятеле мсце псля залза. Вн обширно застосовуться в автомоблебудуванн, авацйнй та космчнй технц, виробництв сплавв, у цивльному та ндустральному будвництв, для виготовлення тари, пакувальних матералв, у виробництв фарб, у фармацевтичнй хмчнй галузях промисловост. Алюмнва промисловсть Украни представлена Миколавським глиноземним заводом (МГЗ), Запорзьким алюмнвим комбнатом (ЗАЛК). Основною сировиною для виробництва алюмню боксити з вмстом глинозему 48-60%. Украна не ма тако високояксно сировини заводи працюють виключно на сировин, яка мпортуться з Гвне, Австрал, Ямайки. На територ Украни розвдане Високопльське родовище бокситв, яке враховане Державним балансом запасв та бльш дрбн родовища бокситв Пвденно-Нкопольське та Смлянське. Залзист боксити родовищ низько якост, за своми показниками при снуючй технолог неконкурентноспроможн порвняно з мпортною сировиною. Родовище не розробляться.
Головними сферами використання нкелю  металургя (виробництво нержавючо леговано стал), хмчна аерокосмчна галуз, приладобудування, суднобудування, автомобле- авабудування та нш галуз економки. В Укран за плодами геологорозвдувальних робт 19511959 рр. на Побужж та в район Середнього Приднпровя вдкрито розвдано 10 комплексних родовищ нкелю та кобальту.
Основне застосування цинку  оцинкування поверхн сталевих чавунних виробв з метою захисту поверхн вд короз; цинк заходить до ряду сплавв (латун, бронзи, мельхору н.), використовуться для виготовлення листв, стрчок, труб, автомобльних шин, блил, вдливання типографських шрифтв та н.

Свинець використовуться в електротехнц при виробництв акумуляторв, входить до ряду сплавв, у хмчнй промисловост для виготовлення апаратури, яка стйка до д активних реагентв, для виготовлення фарб, кабелю, захисних екранв вд радоактивного випромнювання, у вйськовй справ.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт