Скласти казкову сторю про грськ копалини

Скласти казкову сторю про грськ копалини

Задать свой вопрос
1 ответ

  Подорож Дорогоцнного камнчика

1-го разу, в шахт серед вуглля лежав  жовтий камнчик.Камнчик думав, чому вс камнц навкруги чорн а вн жовтого кольору. У шахту кожного денька приходили люди, та чомусь не помчали камнчика, вд цього йому ставало дуже сумно.Та одного дня, його помтив чоловк з лхтариком на голов."Дивться, це ж золото!"- вигукнув чоловк.Вн пдняв жовтий камнчик поклав у кишеню.

 Камнчик золота навть не здогадувався, як пригоди на нього чекають.Спочатку вн подорожував у кишен шахтаря, аж поки не потрапив до рук ювелра.Ювелр уважно оглянув золото виршив зробити з нього прекрасу.Жовтий камнчик почувши ц слова злякався."Що з мною буде?"-засмутелося золото.Але шляху вспять не було, золото виршило будь, що буде.Поки ювелр готував прилади для переробки камнчика, золото тихенько лижало на полиц за всм спостергало.Навть заглянуло у каталог де були зображен прикраси."Невже я також можу стати таким гарним"-подумав камнчик.Але його думки обрвав ювелр.

Бравши камнчик золота з полиц, ювелр пшов робити прекрасу.Спочатку вн розплавив камнчик, а потм вилив масу в форму для виготовлення перстня.А для бльшо цнност додав у перстень дорогоцн червон камнц.Если прекраса була готова, колишнй жовтий камнчик не мг намелуватися, яким вн став.

Перстень вдвезли до крамниц у гарному футляр, де його покупав принц для сво наречено. як радло наше золото, що прикраша руку чарвно двчини. до цих пр перстень подорожу, прикрашаючи чиюсь руку, навть не згаду, що колись був жовтим камнчиком живой у темнй шахт.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт