Твр на тему для чого нам потрбна сторя стародавнього свту

Твр на тему для чого нам потрбна сторя стародавнього свту

Задать свой вопрос
1 ответ
Хороший твир, может подойти

Навщо потрбна така наука як сторя, чому вивчають у школ ? Адже все, що вдбувалося у вках, вже минуло . Вс ц битви , сторичн процеси начебто стали неактуальн. Навщо нам знати про их?

Я замислився над цим питанням та дйшов такового висновку . Наука сторя зберга у свой пам'ят под издавна минулих днв. Це наша культурна спадщина . Ми знамо , що в нашо крани сну минуле, що у нас корння, а наш люд ма свох геров . В спадок вд предкв ми отримумо багату культуру, сторичну память.

Мобльн телефони , автомашини , книжки , мудр вислови больших людей , моральн принципи , за якими живуть люди - це все наша сторична спадщина. сторя допомага нам дзнатися , що все це не з'явилося нзвдки. Ми можемо дзнатися, як люди створювали свою культуру , як вони жили до цього , як труднощ м довелося подолати . Наприклад , при винаход електрично лампочки або на шляху до демократ.

Але навщо вивчати сторю докладно, вчити дати, запам'ятовувати сторичних особистостей? Наприклад , вчинки царв та гетьманв, як давно померли? Тому що сторя да нам загальну картину свту. Ми бачимо причини наслдки подй та замислюмося над ними. Наприклад, те, що мжусобн вйни призводять до розрухи в кран. Означать, краще в них не вплутуватися . Культ особистост призводить до жорстоко деспот. Означать , краще такового не допускати. сторя да нам уроки на майбутн , щоб ми враховували х на практиц.

А ще сторя цкава. Цкаво знати , як колись зовсм по-ншому жили люди. В их були нш погляди, звича, традиц. Хтось врив в долв , хтось поважав святу нквзицю, хтось вважав , що митися достатньо раз на рк. У хнх будинках все виглядало зовсм накше , нж звикли сразу ми. Цкаво знайомитися з думками цих людей , як донесли до нас сторичн книжки. сторя розширю картину свту людини.




, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт