Текст на тему"У кожно людини своя дорога в житт" за твором

Текст на тему"У кожно людини своя дорога в житт" за твором "Слпий музикант"

Задать свой вопрос
1 ответ

Володимир Короленко був видатним укранським та росйським письменником. Вн був гуманстом. У свох творах митець ставив у центр людину, переживання, проблеми та виклики. Твр Слпий музикант яскравим прикладом гуманзму творца. Вн змушу задуматись над сенсом життя.

Читаючи оповдання, я усвдомив що людськ можливост дуже широкий. Весь свт вдкритий перед нами. Перед нами тисяч дорвейг, тльки вд нас залежить якою ми пдемо який цей шлях буде для нас. Наше щастя залежить вд нашого вибору, перед яким ми стикамось кожного денька, кожно мит. Навть якщо доля сну, ми можемо змнювати, кидати й виклик. Адже ми люди, найрозумнш створння на планет, створен Творцем на його образ подобу.

Сила людини справд неоцненна. Ми рдко про це задумумось. Злее если нас чогось позбавляють, ми що втрачамо, тод ми чтко бачимо власн помилки та невикористан можливост. Бльшсть з нас здоров, мають вс шанси стати большими людьми. Але як бути людям у яких можливост менш за нас? Це не означа що вони слабш й тому меншою мрою заслуговують на щастя. Головний герой оповдання народжуться слепым. Ми не зможемо несли зрозумти як це насправд не бачити несли навколишнього свту. Маленька людина, яка народилась формуться пд впливом навколишнього свту. Споглядаючи природу, спостергаючи за ншими людьми дитина як губка всмокту нформацю, аналзу робить висновки. Це вдбуваться навть на несвдомому рвн. Але без органу зору все зовсм накше.

Незряча людина може тльки уявляти свт. Вн може бути настльки несхожим на реальний, що це просто нереально сразу нам усвдомити. Але сила людини справд велична. Адже навть бувши позбавленим зору, вона може вднайти в соб сили жити, вдчувати не грше нж зряч. Малюсенький Петрусь натрапляти на труднощ почав дуже рано. Спочатку його ростили в тепличних умовах, де вн був в повнй безпец. Живучи так, Петрусь вважав що це весь свт. Такий обмежений, такий комфортний спокйний. Але вн дорослшав свт навколо нього змнювався незалежно вд його бажань.

Перша зустрч з см'ю Ставрученкв його потрясла. Вн вдкрив для себе що сну якийсь нший свт, який вже не такий комфортний безпечний. Це стало для нього большим потряснням внаслдок цього почина почувати для себя самотнм. Але Петрусь не здався, вн почав боротьбу за щастя з такою наснагою, що перемога стала неминучою. За допомогою мистецтва, талантв як в ньому ховались вн досяг сво мети. Мене вразив цей твр. Ми мусимо зрозумти що життя це постйн прагнення постйний шлях до мети. Не треба вдмовлятись вд боротьби, а радо прийняти й тод щастя вдкриться нам.

Абдиязова Кристина
Большое для вас спасибо! =]
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт