Даю 20 балв. Написати твр-враження на тему "Враження вд повст "Альпйська

Даю 20 балв.

Написати твр-враження на тему "Враження вд повст "Альпйська балада" Василя Бикова".

Задать свой вопрос
2 ответа
  Мо враження вд твору "Альпйска балада":
На уроц лтератури ми вивчали твр В. Бикова "Альпйська балада". Цей твр дуже вразив мене. У ньому йдеться про тяжк випробування та найвище почуття - кохання. ван, головний герой твору, тка з концтабору, знайомиться з Джулю, закохуться. Втеча даться ванов не просто - х весь час переслдують.

  ван - щирий, вдданий та мужнй чоловк. У хвилину справжньо небезпеки, вн змг пожертвувати свом життям заради кохано Джул. Цей вчинок справд герочним. "Альпйська балада" засуджу несправедливу вйну та протиставля й справжн кохання.

Нещодавно на уроц зарубжно лтератури ми вивчали твр В.Бикова Альпйська балада. Мене вдразу захопив сюжет повст. Если я прочитала до кнця, була вражена ще бльше. Це трагчна сторя людського життя пд час друго свтово вйни. Я побачила  справжню велич, силу красоту звичайних людей у страшн вонн часи.

   Головний герой утка з концтабору. Звр вийшли на полювання, його переслдували пащ натренованих собак. Багато довелося пережити ванов у його нелегкй дороз на волю. Знайомство з Джулю. Зустрч з голодним божевльним його загибель. ван дуже хотв його врятувати, але не мг, бо накше би усх зловили. Совсть не разрешала кинути напризволяще Джулю, вн нс , если вона була знесилена втратила вру на порятунок. Джуля перевязувала рани, що болли дошкуляли йому. Почуття кохання, що спалахнуло у такий тривожний час, додало сили уткачам. Ми бачимо, що справжн люди добрими, щирими людяними навть тод, если перебувають у нелюдських умовах.  

   Наприкнц твору вража самопожертва головного героя. Глибокий снг хова Джулю вд ворогв. ван загинув, але свом вчинком врятував двчину.

   На жалко, твр вонно темы перегукуться з сьогоденням. На сход крани трива вйна. Там також геро: смлив, сильн, готов до самопожертви. Вони здатн протистояти дол, готов до важких випробувань.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт