ван фрцак опис срочно!!!!!!!!!!

ван фрцак опис срочно!!!!!!!!!!

Задать свой вопрос
Гунев Сергей
побрбно про зовншнсть
Илюша Олегов
ок
Иван Горейко
я дпю макс банкетов
1 ответ

ван Федорович Фрцак (Кротон-Фрцак)  укранський борець, боксер, боць вльного стилю, силач, артист цирку. 1928 року був визнаний найсильншою людиною планети. Деяк силов трюки вана Фрцака-Кротона дос нхто не може повторити.

На пку свтово слави ван з молодою дружиною повернувся до рдного села. До само смерт в 1970 роц ван Фрцак мав славу народного кумира. Проте тривалий час влада не робила жодних крокв до його офцйно популяризац.Народився 1899 року в с. Блки (ршавського району на Закарпатт), у селянськй отчизн, яка належала до середнякв. Неймоврна фзична сила юнака швидко привернула до нього увагу. У двадцять рокв Кротон подався на заробтки до Праги. У 1919 р. ван Фрцак потрапля на празький завод працю здесь деякий час. Невдовз ван працю влаштувався вантажником на залзничному вокзал. Там дяла чтка оплата за кожний перенесений клограм ваги. Норму атлет вдробляв за пвдня.

СПОРТИВНА ДЯЛЬНСТЬ

Як спортсмен-аматор став вдомим та популярним у 20-х роках, если почав перемагати на бйцвських турнрах змаганнях у Праз. Першим спортивним подинком для закарпатця став бй з мандрвним силачем Влетом, що заробляв соб на прожиток виступами на вуличних аренах. Бй для Влета скнчився повною поразкою. Пд час подинку вана Фрцака помча тренер Ондржей Нейман, який на тривалий час 100 наставником силача. Фрцак називав його паном професором. Юнак тренувався з 25-клограмовою гирею. Не тльки носив вдома у двор, а здив з нею трамвам.

У 1922 роц на чемпонат Чехословаччини з важко атлетики ван Фрцак пдняв вагу 150 кг здобув золоту медаль. Став першим вантажником в стор чехословацького спорту, що виграв першсть республки. Незабаром став чемпоном Чехословаччини з рукопашного бою. Вн неодноразово ставав переможцем празького клубу важкоатлетв Прага-Бубенеч. ван Фрцак 70 разв перемагав у боротьб з гирьового спорту, був переможцем конкурсу краси тла в Париж.

Одним з суперникв вана Фрцака був чемпон крани Колар Грдлчка, з яким вдбулась сутичка в ресторан Слован. Фрцак був змушений заплатити штраф, так як чех служив у полц. Псля офцйного виграшу першост ванов також запропонували стати правоохоронцем, але вн вдмовився.

Пд час поздки до Карлових Вар, автомобль, яким керував тренер вана Фрцака, потрапив в аварю. Андржей Нейман загинув, а ван шсть тижнв провв у лкарн. Полця заарештувала його, звинувативши у вбивств. Згодом двоюрдний брат Неймана юрист Гайхел брав Фрцака на поруки, сплативши велику грошову заставу.


, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
задание экономиоти Рассмотри ситуацию: человек живёт на Крайнем Се-вере. С помощью каких

Экономика.

Человек живет на Крайнем Севере. С помощью каких благ удовлетворяются потребности

Экономика.

там лежат три яйца.у дома рос клен.Это гнездо сойки.на клёне гнездо

Русский язык.

Тыныштық күйіндегі карусель 35 с-та 3,0 рад/с бұрыштық жылдамдықпен үдей қозғалады.

Разные вопросы.

Сочинение на тему "Русский язык не сможет умереть!"

Математика.

Приветствую! Меня зовут Станислав, я представляю компанию under.site. Хотел бы предложить интересное решение

Разные вопросы.

Масса трёх одинаковых пакетов чая 180г чему равна масса

Математика.

Газообразный аммиак объёмом 2.24 л (н.у.) был полностью поглощён 14.68 мл

Химия.

Упражнение 2 Выпишите глаголы и вставьте пропущенные буквы

Русский язык.

Радиус окружности, описанной около равностороннего треугольника, равен 6. Найдите сторону треугольника

Геометрия.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт