Помогитн,пожалуйста!!!

Помогитн,пожалуйста!!!

Задать свой вопрос
1 ответ
Гуманнсть (гуманзм) - це людинолюбство, усвдомлення власно цнност цнност ншо людини.
Гуманзм пдкреслю саме людськ якост особистост, то, що вдрзня його вд тваринного свту, а долуча до сфери духовного.
Людина 100ть в центр свту, - ось девз гуманств Середньовччя (саме там знаходяться витоки даного вчення). У сучасному суспльствознавств до гуманзму вдносять два напрямки: антропоцентризм ндивдуалзм.
Представники гуманстичних поглядв вважають, що в природ людини спочатку закладено добру або, по последней мере, нейтральне початок. Руйнвн сили в людях результатом незадоволених потреб, а не якихось вроджених вад. дйсно, гуманзм народився на тл матерального благополуччя талйсько знат богеми (живописецв, письменникв), если х фзологчн потреби були задоволен, люди вдчували себе в безпец. Тод виникло прагнення до головного змсту гуманзму (по Маслоу) - творчого перетворення навколишнього свту.
Очевидно, що вчення Маслоу збгаться з свтоглядом великого росйського письменника 19 столття Федора Михайловича Достовського. Я, як Достовський, не впевнений в тому, що псля глобально катастрофи людство буде проповдувати деали гуманзму. Швидше за все, воно буде прагнути до виживання.
Але в звичного життя без глобальних потряснь цнност гуманзму потребують пропаганди захисту. Наприклад, права другого поколння з Загально декларац прав людини 1948 року, що закрплюють за людиною право на духовне вдосконалення.
Багато чого, звичайно, залежить в цьому питанн вд ндивдуальних принципв кожно людини. люди, як на терпить зло корабл рятують в першу чергу жнок дтей, а потм рятуються сам. Це особистост з велико лтери. Вони не зможуть спокйно жити, якщо надйдуть накше.
Висновок: щоб не втратити самоповагу треба в будь-якй ситуац залишатися людиною.
Евгений Грузянов
Спасибо громадное!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт