Напишите сочинение на румынском языке на тему ночь рождества.

Напишите сочинение на румынском языке на тему ночь рождества.

Задать свой вопрос
1 ответ
n timpul iernii, soarele vine mai devreme, astfel nct acesta devine ntuneric repede, i nu este un motiv de a fi trist. Pe strad din zpada alb i lumin care ptur liber s se tot n jurul. i el nsui, sub lumina lunii, diamante spumante i pietre preioase. Copaci n zpad plrii uite gigani fabuloase. ntreaga lume este fascinat.
Cele mai fermectoare de nopi de iarn - cu o noapte nainte de Crciun. Se pare c n acest moment nu numai oamenii, ci i natura diminuat de ateptare pentru un miracol - apariia unei stele strlucitoare, vestind naterea Salvatorului omenirii, Isus Hristos. Chiar i oamenii care nu sunt credincioi simt pe noapte de Crciun o, la o altitudine interior vesel ciudat.
Din cele mai vechi timpuri, astfel nct sa ntmplat n aceast sear ntreaga familie ar trebui s se reuneasc pentru masa de srbtoare, e Ajunul Crciunului. Toat ziua i mai ales pe timp de noapte, oamenii ncearc s creeze o imagine de fericire, pace i bogie n casa ta. O atenie deosebit a fost acordat n seara pregtirea meselor de vacanta. Holidays, cin bogat redactat n conformitate cu toate aciunile rituale, are puteri magice. Fel de mncare obligatorie este kutia facut din cereale, miere, mac, nuci.
Toate pe mas ar trebui s fie de dousprezece feluri de mncare fr carne realizate din diferite fructe donate teren. i stai jos la cina doar o singur dat n apus de soare cer strlucire. De obicei, cel mai mare din familie binecuvanteaza cin i trateaz toate kutey. Oaspeii extrem de bun venit n Ajunul Crciunului. Potrivit credinei populare, un oaspete n aceast noapte sfnt aduce noroc n cas.
Dup o srbtoare de acas i nepoii sunt cin cu bunicii mei. Au pus un col nodul Uzvara, i, treptat, toate cu o mas festiv. i dup cin, ncepe distracia - merge la colindat. Colinde toate: copii, tineri i aduli. Mai ales amuzant este, gasca Kolyadniki cu "stele", apeluri, mesteacan si caprine. Kolyadniki salut fiecare familie cu colinde cntate, iar proprietarii recunosctori bun venit trata lor.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт