навщо людин жири???????????

Навщо людин жири???????????

Задать свой вопрос
1 ответ

Жири потрбн для ... Енерг

Жир да нам величезний приплив енерг. Досягти такого рвня енерг удобно неможливо, споживаючи тльки блки вуглеводи. Кожен грам жиру, який ви споживате, забезпечить вас 9 калорями (паливом для органзму). Для порвняння блки вуглеводи дадуть для вас тльки 4 калор на кожен грам сво ваги. Як тльки ми витрачамо вс припаси вуглеводв в нашому органзм, жир прибывать на допомогу в якост джерела енерг. Без запасв жиру, наше тло почне дословно подати саме для себя, руйнувати тканини м'язи для необхдно енерг. Таким чином, жири необхдн для надання цнно енерг для виконання повсякденних завдань.

Жири потрбн для ... Засвоння втамнв

Жир необхдний для засвоння деяких втамнв. сну ряд незамнних втамнв, як ми повинн отримувати щодня, проте х процес засвоння поглинання буде неможливий без наявност жиру. Втамни А, С, Е К жиророзчинними втамнами, це означа що х поглинання вдбуваться тльки при наявност жиру.

Жири потрбн для ... Контролю апетиту

Жири допомагають знизити надмрний апетит. Зрозумло, це вдноситься тльки до хороших видв жирв, а не до тих, як тльки призведуть до серцево недостатност збльшення ваги. Если ми споживамо жири, вони залишаються в нашому шлунку довше, отже забезпечують вдчуття повного шлунку довше. Будь-яка дта виновата мстити деяку кльксть жиру, щоб ви могли контролювати апетит працювати в повну потужнсть.

Жири потрбн для ... терморегуляц

Жир да нам тепло. Жир виступа нашою власною системою золяц, яка не дозволя нам замерзнути. Звичайно, тепер у нас будинки з пдгрвом теплий одяг, тому дана функця практично незатребуваною. Також жир захища внутршн органи кстки вд ударв забезпечу необхдну пдтримку органв. Однак великий % жиру в органзм не несе за собою няких позитивних функцй вд нього необхдно позбавлятися! Для бодблдингу та фтнесу найбльш оптимальний вмст жиру в органзм - не бльше 15%.

Жири потрбн для ... Вкусу

Жир забезпечу смак ж. Людський органзм жада жиру, щоб вижити, ця функця закладалася столттями на рвн нстинктв. Тому жирна смажена жа здаться набагато смачншим, жири приносять в жу текстуру смак.

Жири потрбн для ... Руху

Жири дозволяють нам рухатися. Якби у нас в органзм не було жиру, ми б не змогли виконати жодного руху, н рукой, н ногою. Жири виступають надпровдними шляхами через вс нервишек волокна в нашому органзм. Жири забезпечують золяцю волокон для полегшення проходження нервових мпульсв, що надходять з мозку.

Жири потрбн для ... Транспортування речовин

Жир забезпечу транспортування поживних речовин в органзм. нша вдома особливсть жиру поляга в тому, що вн допомага у будвництв багатьох необхдних елементв в органзм. Жир допомага створювати ряд життво необхдних гормонв, вн також допомага транспортувати поживн речовини через клтинн мембрани пдтриму мунн функц .. Хоча все це вдбуваться на мкроскопчному рвн, воно ма вкрай важливе значення для життдяльност людини.

Ознаки недостатньо клькост жиру в рацон харчування:

Суха, лущиться шкра

Випадння волосся

Низька м'язова маса тла

Непереносимсть холоду

Част удари

Слабке зростання

Низька опрнсть нфекцям слабкий мунтет

Погане загоння ран

Повльне вдновлення псля фзично активност

Навщо потрбн жири. Висновок

Ц причини, навщо потрбн жири людському органзму, носять поверхневий нрав, роль жиру набагато глибше. Також важливо пам'ятати, що дуже велика рзниця мж превосходными поганими жирами, робть свй вибр на користь риб'ячого жиру, горхв, авокадо, оливок т.д.. Отримання належного, корисного жиру - обов'язково для обычного функцонування життдяльност людини.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт