Scrieti va rog esseul pe tema "Parintii trebue respectati",dau 15 balluri

Scrieti va rog esseul pe tema "Parintii trebue respectati",dau 15 balluri

Задать свой вопрос
1 ответ

Orice prini sunt vrednici de atenie i dragoste de la copiii lor. Fr iubire i respect, ei devin singuri, insuportabil trist. Prinii nu trebuie abandonai, ca s nu mai trdm. Ei nu pot supravieui. Trebuie s v amintii mereu despre mam i tat, s le oferii ajutorul dvs. Nu uitai s v adresai prinilor. La urma urmei, cel mai important i cel mai important lucru pe care l au este c noi suntem copiii lor.

Nu este nimic mai scump i mai scump dect prinii. Tot ceea ce avem este datorat educaiei i ngrijirii lor. ntotdeauna trebuie s ncerci s-i dedici timpul prinilor ti. Nu uita s-i apelezi i s-i ajui. n copilrie, ar trebui s ncercai s nu creai probleme pentru prini. La o vrst mai naintat, trebuie s-i rsfai mama i tata, dai-i cldur.

Care este respectul pentru prini? Nu este nevoie s se certe cu ei. Prinii au o experien vast i ne doresc doar bine. Nu este nevoie s v luai sfatul sau cuvintele prea agresiv. Tot ceea ce prinii fac sau spun despre copiii lor, nu se fac dect din motive bune. Trebuie s v amintii ntotdeauna acest lucru.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт