Написати твр на тему "Повсть вана Франка "Захар Беркут" наша

Написати твр на тему "Повсть вана Франка "Захар Беркут" наша сучаснсть". дуже термново!!!!! даю 29 балв!!!!

Задать свой вопрос
1 ответ

У лтературному доробку великого укранського письменника . Франка ми знаходимо чимало рзномантних за жанрами творв. Це й поезя, драматургя, проза. Проза . Франка також багатогранна. У нй можна видлити повст, оповдання, казки. Особливе мсце серед прозових творв . Франка посда його сторична повсть "Захар Беркут".

. Франко безмежно любив свй край з його величезними вчнозеленими й крутими грськими плаями, невгамовною музикою стрмких бурхливих рчок потчкв, могутнми грськими верхушками й зеленими полонинами. Вн пишався своми мужнми праотцами, як зупинили монголо-татарську навалу, зумли вдстояти свй рдний край. Усе це яскраво зображено в його сторичнй повст "Захар Беркут". М. М. Коцюбинський у свому реферат "ван Франко" писав, що у Франка "люди дляться на два табори: на кривдникв, проти яких вн гострить, як меч, сво слово, покривджених, яким вн вдда сво серце", такий подл зустрчамо ми в повст "Захар Беркут". З 1-го боку, тухольц на чол з Захаром Беркутом, Максим, Мирослава, з иного завойовники монголи, бегадир Бурунда, дворянин Тугар Вовк. Волелюбн члени давньо родово громади, очолюван мудрим Захаром Беркутом, сильн свом порядком, заснованим на рвност, прац, згуртованост. Вони не визнають над собою боярсько влади, не хочуть терпти жорстокост гнобителя Тугара Вовка. Це справжн патроти, що смливо мужньо стають на захист сво батьквщини вд завойовникв.

Головним гером твору Захар Беркут, в образ якого найповнше втлено народну мудрсть, вддансть загальнй справ, патротизм тухольцв.. Франко устами свого героя Захара Беркута проголошував одвчн мр нашого багатостраждального народу. "Щаслив, кому судилося жити в т дн! Се будуть гарн дн, дн вдродження народного!"

справд, саме в наш час по-справжньому розквтла, вдродилась Украна вльна, суверенна, незалежна держава. саме нам нашим сучасникам судилося вдновити .

"Чи не ми се жимо в тй щасливй доб вдродження, про яку, вмираючи, сказав Захар Беркут, а бодай у досвтках то щасливо доби", писав . Франко. Саме так, нам, громадянам незалежно Украни, випало на долю жити в цй щасливй пор. хоч економчний стан нашо Украни зараз ще не досягнув належного свтового рвня, але головне те, що Украна вльна, незалежна, визнана ншими державами й народами. А подбати про те, щоб вона процвтала, то вже наше завдання. ми повинн все зробити для того, щоб життя в нашй кран розквтло, щоб жила наша великолепна мова, вдроджувалася наша самобутня культура не указами, а серцем бажанням людей. я врю в те, що наша Украна незабаром стане могутньою, процвтаючою державою, подолавши економчну кризу, буде визнаною у свт як одна з найбльш больших економчно розвинених кран. Сразу ми бачимо, як прекрасн сходи да в наш дн те насння, що його разом з ншими сяв Большой Каменяр. Доба вдродження Украни, нац, держави нарешт прийшла!


Жека Лемагин
Спасибо!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт