поез та хн автори, у якихпоез та хн автори, у якихзмальовано

Поез та хн автори, у яких
поез та хн автори, у яких
змальовано образ Украни .

Задать свой вопрос
1 ответ
Образ Украни в поез Володимира Сосюри

Сосюра Володимир
Н, недаремно Сосюру називають солов'м Украни. Твори його запам'ятовують школяр усх класв, тому завдяки простот схвильованост вршв дти починають любити поезю лтературу взагал. 

З вршами Сосюри закнчують унверситет вступають вперше на власний життвий шлях. Врш Сосюри, покладен на музику, спвають всюди... 

Лричний герой вршв Володимира Сосюри це полум'яний патрот, людина з глибокими сильними почуттями. Йому болло все: не тльки горе людське, а й убита бурею пташка, зламана на дерев глка, поникла вд спеки стеблина... 

В.Сосюра синвською любов'ю любить рдний край, свою Украну. Врш "Любть Украну" це поетична сповдь, сповнена "щирост, душевно вдвертост". Головним чином через змалювання пейзажних малюнкв рдного краю создатель натхненно висловлю свою велику любов до Батьквщини: 

Мж братнх людв, мов садом рясним,
Ся вона над вками.
Любть Украну всм серцем свом
всми своми длами. 

Лакончно, але художньо виразно змальовано образ ц ново, створено руками трудящих, Украни. Поет гордий тим, що живе й працю разом з свом народом: 

Що сили да твой псн, поет,
У вру в прийдешн залзну,
Що слово гостршим 100 як багнет?
Любов до сво Втчизни. 

Його поезя, доврлива, щира, безманрна, справд була спвом душ вдкрито, людяно, дивовижно тонко у свох почуваннях. Поет нжно робко любив Украну, любив солов'ну мову: 

О мово вкранська!.. Хто обожать .
Той любить мою Украну. 

У свох вршах, звертаючись до молод, поет блага не рости безбатченками, за будь-яких умов пам'ятати любити свою землю, свою мову. 

Поняття "народ", "рдна земля", "батьквщина", "держава" зливаються у Сосюри в одному слов Украна" Украна, за Сосюрою, не просто особа вона мати всх укранцв., а отже, вс укранц брати сестри. З такового осмислення, з такого розумння для себя як частки спльноти виплива почуття обов'язку одиниц перед загалом. 

Люд, який породив таких поетв, як В.Сосюра, мас жити розквтати. Тльки любов кожного громадянина до сво Батьквщини допоможе пднятись й з колн вдродитись.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт