твр про те як хлопчики на берез рчки знайшли скарбСРОЧНО 110 БАЛВ

Твр про те як хлопчики на берез рчки знайшли скарб

Безотлагательно 110 БАЛВ

Задать свой вопрос
Инна
який розмр твору
Костик Саврицкий
будь-який
Режаббоев Юрик
пв - сторнки влаштову ?
Вадим Коюдер
Дякую)
1 ответ
   На лтнх канкулах Андрй Петро похали у гост до бабус у село . Вони давно мряли сходити до рчки , погуляти у бабусиному садку , порозважатись та поздити на трактор дда Максима .У сел благоухало свжстю весни , п'янким ароматом хмелю узким , ледь вдчутним запахом кульбаб . У стрхах збудували ластвки гнзда пташенята спвали на все село , х щебет обплутував слух зачаровував хлопцв. Все було чудове цкаве , зовсм не так , як у мст .
    Нжний ранковий промнь пробудив хлоп'ят , вони помчали на кухню , де х чекала бабуся . Посндавши друз виршили пти до рчки . Ддусь м розповдав , що бля рчки захований скарб , який нхто не вдшукав . За легендою - цей скарб заховали козаки вд султана . Петрику було дуже цкаво - який цей скарб ?
   Взявши мотики хлопц вирушили в подорож . Легкий ранковий туман обймав рчку , яка дремала пд раншнм сонцем . Свжий втерець розввав ранкову прохолоду . Хлопц стомились сли вдпочити .Раптом Андрйко побачив на берез рчки камнь . Пдйшовши блище вони побачили на ньому надпис . Хлопц зрадли такою знахдкою намагались пдняти камнь . Але вн був  надто важкий .
     Шукач скарбв спробували вдкопати загадковий камнь , який причав невдому тамницю . У сел нхто не знав звдки цей камнь , хто його туди поклав ...
   Вдкопавши камнь , хлопц побачили скриньку . Вона була мцно скована трьома замками . Андрй брав не понс до ддуся . 
  Вдкривши скриньку , вс побачили дивовижн прикраси з золота .Хлопц не могли натшитись свою знахдкою , виршили вддати свй скарб в сторичний музей .
  Прихавши до школи , Андрй Петро розповдали усм друзям про сво неймоврн пригоди у сел про давнй скарб козакв , издавна забутий на берез рчки .
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт