поможть мен твр на тему большой свт природи людини будь

Поможть мен твр на тему большой свт природи людини будь ласка велике будь ласка

Задать свой вопрос
1 ответ


Наш свт дуже большой про нього ми знамо не так багато. Але ж ми для цього потрбн. Впзнавати свт, робити все те що для нього краще. Треба завжди пклуватися про нашу природу, бо якщо ми забуднюмо , то забруднюмо для себя.

Весь наш свт дуже взамозвязаний мж собою якщо якийсь звязок розвяжиться, то може це призвести до глобально екологчно проблеми. це потребу больших зусиль людини. ..

Наш свт дуже рзномантний. вчен щоб не плутатись, выдумали окрем назви рзних сфер. Так вони зробили для полегшення вивчення якось сфери.Ось, наприклад ноосфера. 

Ноосфера- це сучасна стадя босфери, повязана з появою в нй людства. 

Ноосферу можна розглядати як днсть "природи" культури.

Або ж лтосфера. Лтосфера - зовншня тверда оболонка. Вона складаться з поверхневого шару осадових порд. Ще гдросфера. Це сукупнсть всх водойм, що утворить водну оболонку Земл. Ще деяк сфери, але про них дуже багато  нформац.

що саме цкаво, вс ц сфери теж зв*язан мж собою.

Людина пклуться про природу. Як саме? Вона видала таку книжку як " Червона книжка". В нй узагальнен матерали про сучасний стан рдксних таких,що знаходяться загрозою зникнення,видв тварин рослин. Ще " Зелена книга". Крм рдксних видв рослин, снують ункальн рослини угрупованн, як також потребують охорони. Виршення ц проблеми зумовила необхднсть створення Зелено книжки.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт