СРОЧНООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Перепишть текст, вставте потрбн

СРОЧНООООООООО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Перепишть текст, вставте потрбн орфограми.

СУТНСТ..РИНКУ

Мабут.., найпонулярншим словом сьогодн в нашому суспл..ств як на побутовому рвн, так в наукових працях, публцистиц слово ринок. Зумовлено це переходом (У, у)крани в нову систему координат, якою для нас ринкова економка.

З давнх часв ринок визначали як мсце (ринкова площа), де здйснют..ся купвля або продаж товарв. Ос., чому у багат..х слово ринок а(сс, с)оцют..ся з рынком мсцем обмну виробле(нн, н)их благ. Це так лише частково. Ринок поня(тт, т)я бл..ш широке мстке. Це магазини, унвермаги, унверсами, рзн палатки, де купуют..ся продукти харчува (нн, н)я, одяг, взу(тт, т)я, товари щоде(нн, н)ого вжитку. ринки, на яких продаються купуют..ся ц(нн, н) папери (акц, облгац),- фондов брж. На товарних бржах, де пропонуються товари (зерно, цукор, цемент) за стандартними якс(т)ними показниками, покупц та продавц вступают.. у конкретн вдносини.

Два учас(т)ники або бл. лпе беруть на для себя юридичн з(о, а)бов..яза(нн, н)я, якими визначаються хн д та вдповдал..нст.. Ц та нш вдносини мж продавцями покупцями з нр..воду снуючих та потенцйних продуктв утворюют.. ринки (З журналу).

Пояснть, чому текст ма таку назву? Запропонуйте запишть свй варант.

Складть план тексту.

Запишть ключов слова цього тексту.

Задать свой вопрос
1 ответ

СУТНСТЬ РИНКУ

Мабуть, найпопулярншим словом сьогодн в нашому суспльств як на побутовому рвн, так в наукових працях, публцистиц слово ринок. Зумовлено це переходом Украни в нову систему координат, якою для нас ринкова економка.

З давнх часв ринок визначали як мсце (ринкова площа), де здйснються купвля або продаж товарв. Ось чому у багатьох слово ринок асоцються з рынком мсцем обмну вироблених благ. Це так злее частково. Ринок поняття бльш широке мстке. Це магазини, унвермаги, унверсами, рзн палатки, де купуються продукти харчува ння, одяг, взуття, товари щоденного вжитку. ринки, на яких продаються купуються цнн папери (акц, облгац),- фондов брж. На товарних бржах, де пропонуються товари (зерно, цукор, цемент) за стандартними яксними показниками, покупц та продавц вступають у конкретн вдносини.

Два учасники або бльше беруть на для себя юридичн зобов..язання, якими визначаються хн д та вдповдальнсть. Ц та нш вдносини мж продавцями покупцями з приводу снуючих та потенцйних продуктв утворюють ринки (З журнальчику).

Гена
Текст ма таку назву,тому що там йдеться про ринок його роль.Цей текст можна ще назвати "Функц ринку" "Ринкова економка" "Поняття про ринок"
Любовь Тулькес
План
Egor
1."ринок" 2.Поняття про ринок 3.Взамодя мж продавцями покупцями
Вероника Франчян
спасиба огромное
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт