твiр опис про шкiльне життя

Твiр опис про шкiльне життя

Задать свой вопрос
1 ответ

Для кожно людини школа це самий незабутнй життвий етап, в який псля закнчення багатьох рокв хочеться знову зануритися з головою, щоб знову вдчути смак дитинства, випробувати перод дорослшання становлення особистост, побачити улюблених вчителв, згадати смшн стор про школу, що вдбувалися з однокашниками тобою.

Ось клька випадкв з шкльного життя, як допоможуть поринути в таку рдну близьку кожному атмосферу.

Казка про трьох поросят Забавна сторя з шкльного життя починаться з того, що на уроц читання вчителька читала першокласникам казку про трьох поросят. Нарешт вона дйшла до уривка про пошуки матералв для споруди будиночкв, а саме если одне порося побачив селянина, що де на воз сна, запитав: Вибачте, сер! Чи не могли б ви позичити мен трохи сна для побудови мого будиночка? Витримавши паузу, вчителька задала дтям питання: Як ви думате, що вдповв поросят селянин?

Один з хлопчикв не замислюючись сказав: Селянин вдповв, що можна просто обалдеть: разговаривать свиня! Псля цих слв вчителька урок продовжувати не змогла

Де моя бомба? А ця смшна сторя з шкльного життя розказана одн вчителькою, в чию школу одного разу вдвдав фсбшниками з метою дзнатися, чи готове навчальний заклад вдбити можливу атаку терориств. Взит, звичайно ж, був незапланованим. В руках у гостя був жовтий непрозорий пакет з муляжем бомбардируй, з яким вн був схожий по поверхах, потм повернувся до охоронця попросив того доглянути за пакетом. Сам же, переконавшись, що пильнстю в цй школ не пахне, пшов до начальника влаштовувати рознос.

Повернувшись, виявив, що пакет з бомбою вкрали, мабуть, для бльш потрбних цлей. Тому лектор замсть читаються нотацй начальнику змушений був переорнтуватися в шкльного детектива.

Смшна сторя з шкльного життя про Лешенька 1-го разу в одну з численних шкл вундеркндв привели хлопчика Лешенька, якому ттка-психолог на вступнй спвбесд задала питання: Чим вдрзняться автобус вд тролейбуса? Хлопчик недовго думаючи розповв, що тролейбус працю на електродвигун (сил змнного струму), в той час як автобус на двигун внутршнього згоряння. Вдповдь була неврним.

Насправд все набагато простше: тролейбус з рогами, а автобус без. Тому н до чого морочити розумно ттоньц голову.

За журнальчику Теж досить-таки весела сторя з шкльного життя. В 9-й клас прийшла нова вчителька. Хлопц виршили над нею пожартувати, переврити реакцю нерви заодно поклали на стл презерватив. Викладач не розгубилася, брала в руки цей предмет , показуючи його класу, запитала, що це таке де застосовуться. У вдповдь дружний регт. Тод вчителька каже: Добре, нехай хто-небудь з хлопчикв, найсмливший, вийде до дошки, я покажу, куди як це надягати, а заодно розповм, для чого це потрбно. Якщо добровольця нема, тод доведеться викликати по журналу. У клас запанувала пдозрла тиша.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы
Рассматривая литературный язык как сложное взаимодействие книжного языка и разговорного,В.И.Чернышёв горячо

Разные вопросы.

Арабы входят в __________________ групп народов. Местом расселения арабов с незапамятных

Разные вопросы.

Грузовой автомобиль марки краз за одну поездку может доставить 7.500 кирпичей

Математика.

Определить предложения какие они по цели высказывания и по интонации

Русский язык.

"Три толстяка" Называли эту площадь Площадью Звезды последующей причине.

Русский язык.

на одной грядке коротышки посадили 3 ряда морковок по 8 штук

Разные вопросы.

эссе на тему какое образование дается в каждой семье

Қазақ тiлi.

Put the verb in brackets into the Present Indefinite. 1The Volga ,

Английский язык.

Сколько стоит коктейль молочный? Точную цену надо?

Математика.

Составить рассказ Из чего складывался культ монарха помазанника Божьего?

История.

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт