Помогите!!!. Твр-опис мсцевост на основ власних спостережень у художньому стилТема:

Помогите!!!. Твр-опис мсцевост на основ власних спостережень у художньому стил
Тема: Мсто, у якому охото жити.
Про Кив
Даю 20 баллов

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ:

       Я все життя знав, що желаю жити в Кив. Це мсто надиха мене свою красою та атмосферою. Мен подобаться стрмке непередбачуване життя, яким живе столиця.

      Кив виклика в мен багато незвичайних почуттв. Я пишаюся цим красивим величним мстом. Я люблю Хрещатик, бо на ньому завжди багато веселих людей, туриств, як захоплено кружляють, фотографуючи величну архтектуру та просто радючи, що мали змогу вдвдати це прекрасне м100.

      Столицю Украни правосудно називають одним з найзеленших мст миру. В нй багато паркв, лсв, садв, як складають бльшу частину. це так надиха. Бо если тоб треба побути на самот, ти з легкстю можеш вдвдати одне з цих чудових мсць вдчути всю красоту навколишнього свту. Це створю яскраве полум'я в мому серц робить мене щасливим.  

     Дпро велична рка,яка эмблемой сторично дол укранського народу. Вона завжди привертала увагу та надихала тисяч людей. Днпро не залишив байдужими навть багатьох письменникв та поетв, лтописцв та мандрвникв. Дивлячись на нього, ста просто на душ, ти одразу забуваш про проблеми та жахття реального свту.  Той, хто ма можливсть вдправлятися на сберегал Днпра щасливий. Бо це справд прекрасне мсце для вдпочинку чи роздумв. Можна годинами милуватися красотою лнй Софйського Храму, або витонченими церквами Киво-Печерсько Лаври, вигляд на як в усьому блиску позолоти куполв вдкриваться при в'зд до старшо частини мста через мст Патона.

      Отже, в майбутньому я бачу для себя в Кив, бо там я буду вдчувати для себя щасливим та спокйним, знаючи, що я в тому мст де завжди мряв бути, там, де сама атмосфера надиха мене на велик вчинки та створю яскрав вогники в мох глазах.

     

Константин Гераймович
Ви сам це писали?
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт