Даю 70 пиров Напишть будьласка твр-роздум на тему"Людина -- найвеличнша з

Даю 70 банкетов
Напишть будьласка твр-роздум на тему"Людина -- найвеличнша з усх стот" за простим планом
План
1. "Людина фзиологчна".
2.Неповторнсть кожно особи.
3.Прагнення до краси.
4.Для любов добросердечна.
5.Найбльше багатство кожно крани.

Задать свой вопрос
2 ответа

Ответ:

Епоха не цну генв за хнього життявона згаду про их надто пзно. Якась жорстока закономрнсть:час палить, нищить геня невблаганними вироками, а если збагне, що дух його безсмертний, схиляться в пошан й каятт.

   Сьогодн до нашого народу повертаються мена тих, хто пройшов довгий шлях вд забуття до безсмертя. ван Багрянийодин з них. Його свтлй памят, його палкому нжному слову було присвячено лтературний захд Людинаце найвеличнша з усх стот, який вдбувся 9 листопада у актовй зал ЗОШ 5.

  На дйств, яке пдготували вчителсловесники Нестерчук О.Ф. та Бредун .В., були присутн слухач курсв пдвищення квалфкац при ПОППО, учн та вчител школи. Доглядачв долинуло грке та правдиве слово .Багрового про рдний край, незмнну любов до якого вн пронс через усе сво страдницьке життя; лричн псн у виконанн учнв школи. Доторкнулися вдвдувач заходу епстолярно спадщини генального укранця, почули думки сучасникв-лтературознавцв про письменника.

  У наш дн збуваються пророч слова вана Багрового. Вн повертаться в Украну, до рдного краю. Повертаться в талановитих творах, у добрих спогадах усх, хто його знав. Перед його памяттю схиляються мльйони. Для нас, сучасних, .Багрянийзнак незнищенност укранського духу, знак добра й сумлння.

Разъясненье:

Алексей Феников
Ви старались!
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт