Сможете помогти скласти твр мй рк проведений в лце

Можете помогти скласти твр мй рк проведений в лце

Задать свой вопрос
1 ответ

Ответ: Шкльн роки найпрекраснший перод у житт кожно людини! Ми знаходимо справжнх друзв, як будуть поруч з нами впродовж всього життя, пдтримають у важк хвилини, роздлять перемоги та гркоту поразок. У школ ми набувамо безцнного досвду сплкування, вчимося думати розмрковувати над важливими проблемами, самостйно знаходити вдповд на оригнальн  й неочкуван питання  

Я люблю свй лцей. Люблю слухати спв дзвоника, який склика учнв на урок до свтлих просторих класних кмнат, люблю перерви, на яких можна вдпочити пообдати у дальн. Ох, ця дальня! Як там смачн страви!  

Гарним стимулом для лцеств рейтингова система. Кожен намагаться краще вчитися, бути дисциплнованим. Я впевнена, що навчання в лце да радсть користь учням  через те, що у заклад збережено дух дружби та взамоповаги, через те, що на пороз  щоранку дтей зустрчають привтн вчител, як, захоплен свом предметом, з радстю передають знання та вмння учням, допомагають лцестам та спрямовують хню дяльнсть у потрбне русло, дають вихд нцатив, допомагають розвинути  таланти здбност  кожного учня. Адже саме навчання в Дубровицькому НВК Лцей ЗОШ 1-2 ст.   запорукою успху його випускникв у майбутньому.  

Мен не так багато залишилося вчитися, тому ми з друзями починамо замислюватись над тим, чим займатимемося у майбутньому, яку професю оберемо. Ми переосмислюмо проведений разом час, одразу все погане забуваться, залишаються тльки добр спогади.  

Умови у лце сприяють всебчному розвитку дтей. Ще у шкльн роки учн мають можливсть проявити для себя у рзних професях. Наприклад, на уроках укрансько лтератури ми уявлямо для себя науковцями, журнальчикстами, режисерами, театральними критиками. Учители  допомагають учням зробити такий непростий важливий вибр обрати професю.  

Плч-о-плч з потужною пдготовкою бжить насичене лцейське життя, сповнене пригод та позитиву. Щодо розваг, то в нас х достатньо. Конкурси регулярн накше бути не може, адже ми найкращ танцюристи, актори, спваки, художники, сценаристи, дизайнери Сумувати нколи.  

Отже, якщо нч у вас виявилась безсонною, ранок у стил мене розбудили, а день накрива хвилею все нових нових подй, то не дивуйтесь: ви лцест!  

Словом, це треба хоч раз побачити, бо лцейське життя це феря, це свято, це безупинне дйство, що 100 частиною для тебя самого на все життя.

Изъясненье:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт