Есе на тему:Чи потрбна нам реклама яке значення вона ма

Есе на тему:Чи потрбна нам реклама яке значення вона ма для нас!!!

Задать свой вопрос
2 ответа

Ответ: Чи потрбна нам реклама? Звичайно! Якби не було реклам, ми б не могли дзнатись, що вийшов новий фльм, тяжко було б дзнатись, що знижки у магазинах. За допомогою реклам ми можемо не виходячи з сво квартири багато дзнатись.

Мсяць тому були вибори. У рекламах багато кандидатв казали щось таке, що давало впевненсть голосувати саме за цього кандидата. Нещодавно вийшов новий фльм, ми з смю, побачивши рекламу цього фльму виршили на нього пти. Если якась евакуаця м100, це повдомляють. Реклама нового бренду, знижок на новий одяг, реклама нових кно- та мультсералв.

Отже, реклама це певний спосб комункац, певний спосб донесення до людей чогось.

Изъясненье:

Ответ:

При перегляд рекламних роликв можна простежити твердження, що просте володння рекламованим продуктом зможе зробити нас безмежно щасливими. Не помчаючи цього, зявляться непереборне прагнення отримати саме цей продукт. Цим самим нам навюють помилкове уявлення про щастя шляхи його досягнення: Випий цю флжанку кави для тебя чекають незабутн враження, Заради ЦЬОГО пива друз дстануть для тебе зрку.Нередко в реклам використовуться принцип соцального порвняння нби-то володння тим чи ншим товаром нада перевагу над ншими людьми. Це особливо помтно в середовищ пдлткв: як вони намагаються перевершити один одного в придбанн нових телефонв, аксесуарв, напов.Багато рекламованих роликв мстять так зван хитр слова  Вс знають, що..., Вс жнки це купують..., Тльки 999,99.... все це насправд нсентниц. Хочемо ми цього чи н, але надзвичайно велику силу в нашому мисленн та сприйнятт займа реклама. Вона проника у вс сфери життя, вчить нас якими бути чого хотти. Та дуже нередко вона манпулю використову сучасну людину. Як ж засоби манпуляц творцв сучасно реклами?

Разъясненье:

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт