ОХАРАКТЕРИЗУЙТЕ СВЙ УЛЮБЛЕНИЙ ТВР

ОХАРАКТЕРИЗУЙТЕ СВЙ УЛЮБЛЕНИЙ ТВР

Задать свой вопрос
1 ответ

Багато цкавих та повчальних ми читали на уроках укрансько лтератури. Та найбльше з усх мене вразив "Федько-халамидник" Володимира Винниченка.

Головний герой - хлопець з бдно см' на м'я Федько. Його батько працю на друкарн. Мен подобаться його чеснсть та вдвертсть. Вн зна, якою ма бути справжня дружба. Цьому його навчив батько. Звсно, вн робить много шкоди свом сусдам ( не тльки). Але хто не був халамидником у дитинств?!.

нший хлопчик, Толя, - це син господарки будинку, в якому мешка Федько з батьками. Толя хоче бути похожим на Федька, та все одно, залишаться злим, хитрим та пдступним. Вн неймоврно заздрсний малий. Толя 100 винуватцем трагчно загибел Федька. Не дивлячись на те, що Федько врятував йому життя та брав його провину на для себя, Толя не шкоду втрат. Уявть, ця страшна подя не мня хлопця на краще - вн граться пд час похорон Федька чижиком, якого виграв отобрав у Федчино матус.

Создатель майстерно зобразив головних геров та под твору. Настльки майстерно, що я ледь втримав сльози, читаючи книгу.

Тепер я желаю дзнатися, як ще твори у Володимира Винниченка обов'язково прочитаю х. А всм тим, хто ще не знайомий з "Федьком-халамидником" - я раджу зробити обов'язково це.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт