сочинение на тему "благо злобно" на укр.мову

Сочинение на тему "благо злобно" на укр.мову

Задать свой вопрос
1 ответ

Тема добросердечна злобна зачпаться у багатьох творах больших создательв. З раннього дитинства ми дзнамося про снування на Земл добросердечна злобна. У рзних казках добр геро завжди перемагають злобно, богатир рятують вд злих стот прекрасних принцес або цл палаци. Також в безхмарному дитинств батьки обцяють нам, що якщо ми будемо вести для себя добре, то до нас в Новий рк неодмнно прийде Дд Мороз подару подарунки. Все це вселя в нас думку про те, що бути добрим добре, а злим погано.

Все, що ми робимо, повертаться до нас не важливо, що це вчинки добр або зл. Коли ми робимо благо, спрацьову ефект бумеранга через якийсь час воно повертаться до нас. Если ми чинимо злобно, вдбуваться те ж саме рано чи пзно воно повернеться до нас. Тому потрбно завжди робити тльки добр вчинки н на кого не тримати злобна. Адже вс, хто зробив для вас погано, швидше за все, в майбутньому сам постраждають вд подбного.

нод благо це всього злее слова пдтримки у важку хвилину, шматочок хлба, вдданий голодним птахам, прагнення в громадському транспорт поступитися мсцем лтнй людин. Так добр вчинки роблять наш свт бльш людяним прекрасним.

Добросердечно ми робимо не тльки для того, щоб зробити хороше для ншо людини або тварини. Если ми робимо добр вчинки, нам самим ста на серц добре. Протилежне трапляться, якщо людина робить зл вчинки вдмовля одному в допомоз, грубиянить батькам т. д. Каяття зазвичай наста пзнше на серц 100 важко. Повернути час вспять неможливо вибачитися за сконе, на жалко, можливо не у всх випадках.

Бувають ситуац, коли вчинки, як здаються добрими, насправд такими не навпаки. Наприклад, якщо один попросить у вас списати завдання ви йому не вдмовите в цьому, то з 1-го боку такий вчинок буде добрим, а з ншого один нчому не навчитися продовжить замсть самостйного вивчення предмета списувати у однокашникв. Навть убивство не завжди вдноситься до злобного вчинку, адже багато людей вбивають випадково, намагаючись захиститися вд нападаючого злочинця.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт