твр на тему: "Рдна мова ,з прикметниками

Твр на тему: "Рдна мова ,з прикметниками

Задать свой вопрос
1 ответ

Рдна мова, це просте словосполучення, яке тать у соб глибокий змст. Мова для людини це засб для сплкування, взамод з оточуючими. Це нструмент завдяки якому людина може формулювати сво думки, виражати х. Саме завдяки мов ми можемо самовиражатися у сплкуванн. Без не не можливо створення книжок, запис отриманих знань то що.
Рдна мова для людини посда особливе мсце у житт.

Ще немовлям вона чу перш слова на нй, як губка вбира у для себя все нов нов слова протягом свого розвитку, аж поки сама не каже перше слово. За першим йде друге, за ним трет. Потм починаються коротк речення. Стаючи бльш великими, дти вже не можуть помислити для себя без рдно мови.
Частше за все ця мова залишаться з людиною назавжди. За все життя вона збагачу свй словниковий запас. Постйно, користуючись нею. Хоча бува й так, що людина вчить одну чи деклька нших мов. Перездить до ншо крани живе там. Постйно користуючись не рдною, а ноземною.
Але навть в таких випадках в серц у людини залишаться рдна мова. Вона може розмовляти на ншй, але часом все одно думки проходять на рднй.
Що ж таке рдна мова? Мова, батькв та ддв? Так але не завжди. Мова крани де ти живеш? Аналогчно. Рдна мова, це та мова з якою ти вирс, до яко звик,яку, любиш поважаш. Вона може бути одна рдною чи х може бути деклька. Адже якщо з дитинства ти знаш дв три чи бльше мов. Якщо звик вльно на их сплкуватися, якщо тоб зручно примно розмовляти на их. Вони ус стають рдними.
Саме тому на мою думку рдна мова це та що живе у твой душ. Та чим носм ти та на якй зручно розмовляти, писати читати. Та вд звукв яко серце наповнються радстю.
При тому, кожна мова по свому гарна, для когось кожна мова рдна, необхдно це поважати. Любов до сво мови, на мй погляд, це як любов до рдного краю, домвки та батькв.

, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Последние вопросы

Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт