книги треба берегти допомогу можть

Книжки треба берегти допомогу можть

Задать свой вопрос
Яна Словита
Надобно сочинения скласть?
Бескишкина Катенька
Надобно сочинения скласть?
Олег Шегабудинов
Надобно сочинения скласть?
1 ответ
   Книга - найцннше багатство людини, так як з не ми черпамо для для себя багато нового цкавого. У стародавн часи книжка коштувала дуже недешево, тому що вона писалася вд руки. Продавши одну книжку, можна було купити стадо корв. А сразу книжки доступн всм. Що може бути краще захоплюючй, добре написано книжки, яка подарку нам багато годин задоволення? Але, на жаль, ми не завжди дбайливо ставимося до цього чуда. Деяк вважають, що книжку можна порвати, малювати в нй пики, знаючи, що можна пти купити ншу. Ми забувамо про те, що за книгою 100ть колосальна праця багатьох людей.
   Так давайте ж пам'ятати про тих, хто да нам можливсть отримувати знання з книжек! Особисто я завжди дбайливо ставлюся до свох спврозмовникв - книжкам. Я берез книги, як джерело нформац. книжки, як я дуже люблю хочу х зберегти. Книжки, як я купую або як у нас вдома, будуть потрбн мом дтям онукам. Вони недешево коштують тому вже заслуговують дбайливого ставлення. Примно нод поширюють очима по полицях, витягнути книжку, погортати , прочитати якусь розповдь або якийсь врш, подивитися рисунки отримати задоволення. Я бережу книжки, тому що в книз можна знайти цкаву, корисну нформацю.
   Книга - це головний помчник людини. Компьютер'ютери та апарати можуть зламатися, а книга буде завжди. Книжка - наш друг вчитель. Над складанням трудилося багато людей. Вона несе в соб мудрсть попереднх поколнь, вчить нас жити. Якщо з книгою звертатися дбайливо, то вона буде служити довго багатьом людям.
, оставишь ответ?
Имя:*
E-Mail:


Добро пожаловать!

Для того чтобы стать полноценным пользователем нашего портала, вам необходимо пройти регистрацию.
Зарегистрироваться
Создайте собственную учетную запить!

Пройти регистрацию
Авторизоваться
Уже зарегистрированны? А ну-ка живо авторизуйтесь!

Войти на сайт